melinametehan Arkadaslar sizde durumlar nasil ? Benim kizim en az yarim saatte uykuya dalıyo bazen 1 saati buluyo ? Nerede yanlis yapiyoruz? Bi konusalim lutfen ya 😩
girlmama melinametehan ortalama 10-20 dakikada emzik+you are my sunshine+uyku arkadasi(yani ben) bazen sadece you are my sunshinei acip emzigini veriyorum kendi kendine uyuyor
birceeva Akşam uykusuna giderken çok ağlıyo odaya girer girmez yatacağını anlayıp ağlamaya başlıyo 1saati buluyo uyuması da 6aylık
melinametehan birceeva bizde de aksam uykusu 1 saate yaklasiyo hem de uykusu oldugu halde nerde yanlis yapiyorum bulamiyorum 🤦🏻♀️ uyku rutiniymis vs hersey okey ama yok yok yok😩
birceeva melinametehan bizim aslında uykusu güzel sabah kolay uyuyo 3uyku yapıyo akşam da 7 8gib uyutuyorum uyurken ağlıyor işte bi gece 2kere uyanıyo mama için içip uyuyo hemen sabahta 6bucuk gibi uyanıyo. Sadece ağlaması beni çok yoruyo akşam uykusunda
melinametehan girlmama biz de emzigini veriyoruz esimle aramizda ninni soyluyoruz pispisliyoruz seviyoruz opuyoruz ama bi ona donuyor bi bana donuyor en az yarim saat her gun boyle ☺️🤦🏻♀️