barlasakbulut Merhaba.Çok acemiyim.Sorum komik olabilir ☺ Çocuğum beş aylık. Emiyor. Tadınlara başladım sadece bir çaynkaşığı şeklinde. Sonraki ay beslenme ne şekilde olacak. Yani günde kaç emzirme kaç kez ek gıda
simayiasi barlasakbulut benimde bu bilgilere ihtiyacım varr 6 aylık oldu Brokoli fılan siz verdiniz mi
ars9824 barlasakbulut doktor tavsiyesi ile 5,5 aylık başlamıştık ben 7,5 aya kadar tek öğün verdim sonra 2 öğüne çıktım şuan 9,5 aylık 3 öpün veriyorum doktorlar zaten yaşına kadar anne sütü yada formül mama ağırlıklı beslenmesi gerektiğini söylüyorlar
ars9824 barlasakbulut doktor tavsiyesi ile 5,5 aylık başlamıştık ben 7,5 aya kadar tek öğün verdim sonra 2 öğüne çıktım şuan 9,5 aylık 3 öpün veriyorum doktorlar zaten yaşına kadar anne sütü yada formül mama ağırlıklı beslenmesi gerektiğini söylüyorlar
barlasakbulut ars9824 günde bir kez ek gıda kalan zamanda 2-3 saatte bir mama yada emzirme şeklinde mi ilerlediniz
ars9824 barlasakbulut evet normal emzirme düzenime göre ilerledim zaten 6 aylık bir bebek acıktığını yada doyduğunu belli eder benim bebeğim 3 saatde beslenen bir bebekti ona göre devam ettim