aybiduranne Kızlar bebeğimin yüzü böyle oldu normalde kızarık ve hafif kabarıktı bu sefer kabuklanma da başlamış alnında çenesinde de aynı şekil ne kullanmalıyım nasıl geçer johnsons baby losyon kullandım dindiriyordu kabarıklığı ama tamamen geçirmedi maalesef
kedilipicama aybiduranne alerjisi olabilirmi kuzum benim bebeğim de dogduktan sonra böyle oluyordu atopik dermatit di süt alerjisine bağlı. Bi dr gorunun isterseniz 1 yasına gelicek bebeğim hala krem kullanıyoruz
cinarselinn aybiduranne 4bucuk aylık oğlum var aynı sorunu yasiyoruz yüzü böyle Önce kortizonli krem verdi doktorumuz O zaman gevti ama tekrar çıktı Şimdi de b good care atomik s.o.s. sprey kullanıyoruz Nemlendirici sprey doğal içerikli Memnumum
egelsenkonuss aybiduranne benim oğlumda böyleydi dün hatta fotoğraf attım doktor besin alerjisinden şüphelendi
aybiduranne kedilipicama yaaa bilmiyorum ki süt alerjisi hiç aklıma gelmedi bi doktorla görüşeyim ben en iyisi çok teşekkür ederim 🫶🏻
ahsenkbr Merhabalar benim de kızım 37 günlük. Aynı bunun gibi oldu doktorumuz bebek aknesi dedi ve krem önerdi aldık 3 . Günde azaldı ve yine sürüyorum yaz boyu sürün dedi. Mustela stelaropia kremimiz
kedilipicama aybiduranne süt alerjisi olup olmadıgı anlaman için sıkı bir diyete girmek lazım canm içinde süt ve sut ürünleri olan şeyleri tuketmemn lazım mama kullanıyorise de alerji maması alman gerek
girlmama aybiduranne sut alerjisi olsaydi kakasi da bozuldurdu mukuslu olurdur bu cocuk isilik olmus sicaktan denize goturun
cilekc Terlemelerde olabiliyor çok soğuk olmayacak şekilde sulu pamukla silin günde dört beş kere azalır. Ayrıca alerji olabilme ihtimalide var doktora mutlaka gösterin alerji değilse sıcaktan isiliktir.
cnsu22 aybiduranne aynisi bizdede var ayni bugun doktora goturdum bebek egzama kurutluk gunde 4 kez bebek losyonu ile nemlendir dedi