akinmom Kızlar bebeğim 5 aylık gece sürekli ağlama krizleri, diş kaşıyıcıyı ısırıp ısırıp çekiyor, elleri sürekli ağzında. Acaba diş mi diye düşünüyorum 😕
myangelson akinmom bizimki de öyle damakta da gözüküyor doktor diş dedi ama çıkması uzun sürermis bizimkinin 🥴
birmoms akinmom genelde insanlar ¾ ayda oral dönemle dişi karıştırıyor. 5 aydada daha damakları sertleşmiştir onun kaşıntısı oluyor olabilir. Bizimde 5/5 buçuk gibi sertleşmeye başlamıştı 7 aylık yeni çıktı alttan bir dişi. Karanfil ve zeytinyağını dolapta 1 gece bekletip parmak fırçayla masaj yapıyordum o dönem çok hoşuna gidiyordu
myangelson akinmom aa evet bizimki gibi duruyor diş bence doktor diş demişti çünkü bu şekilde görünce
filtrekahvemm akinmom evet benim bebeğim 6 aylıkken çıkarttı emziriyorsanız anne sütünü dondurup meyve süzgecine koyup verin baya rahatlatıyor
myangelson akinmom bizim 3 ayı doldurmadan başladı 4 aylık olduk huysuzlugu artarak devam ediyor 🥲 bir de atak başladı iyice zorlanıyoruz 🥴
akinmom myangelson 5. Aydayız hala devam Allah yardımcımız olsun çok zorrr sürekli kucak istiyor kollarım uyuşuyor artık 😭
myangelson akinmom ay evet aynen ya benim de belim sırtım kollarım bitik halde bir de bugün adet oldum karnım ağrıyor umarım oğlum sakin olur bugün 🥺
birmoms akinmom Bazı bebişler 6 aylıkken çıkarıyor belki sizinki de öyle olur umarım kolay atlatırsınız😍
filtrekahvemm akinmom o zaman dondurulmuş diş kaşıyıcıları falan da çok güzel işe yarıyor rahatlıyor çocuk onu deneyebilirsiniz