parisbebek90 Nazliezgi tebrikler, benimde Diyetimin bugün 40ı çıktı. 6 kilo verdim kaldı 2. Sizin kaç?
birmoms Nazliezgi günaydınnn bilmem kaçıncı günü saymıyorum artık yıldım😂 totalde doğumdan beri(7 ay) 18 kg gitti zaten 22 kg almıştım.. bakalımm az kaldı gibi
Nazliezgi parisbebek90 ben de sizi tebrik ederim ben 18. Gün tartılmıştım diyetisyenim de 5 kilo verdim 4kilo kadar da yağ yakmıştım bir sonraki tartılmam gelcek ayın 9 unda
Nazliezgi starwomen teşekkürler cnm benim sonucu çok merak ediyorum kaçamaklar oldu acaba nasıl olur tartıya yansır mı 🤷♀️
starwomen Nazliezgi Bence senin kaçamaklar tartıya eksi olarak yansır. Diyet konusunda maşallahı var. Pes etmeden devam ediyorsun arada olur öyle şeyler. Biz senden umutluyuz 🫠
durubahar birmoms merhaba bebegınızı emzıryormusnz evet ise sütünzde azalma yaza sütünüz kalitesi düştümü bnde başlamak ıstıyorm bebegınız kacıncı ayda basladınz
Asldrk Nazliezgi benimde bi kaç gün oldu bakalım devam edicem 71 le başladım bugün tartıldım 69.2 iyi gidiyor
Aliyekyz Nazliezgi masallah keske her ogunu paylassaniz motive oluyor hedefe kadar devammı yoksa sureli mi diyetiniz
aslikeremm0 Nazliezgi yulaf tostunu dene mükemmel oluyo, karışımı yaptiktan sonra biraz beklet. ben arasına da yumurta koyuyorum. Bu arada forx5 kullanan oldu mu