Tugba58 Kızlar 9 gündür Hipp mamaya geçtik onu kullanıyoruz ama her beslenmeden sonra kaka yapıyor sizce mama yaramıyor olabilir mi
myangelson Tugba58 hipp kullandık ama böyle sorun yaşamamıştık biz genelde her gün veya 2 günde bir yapardı 1 kere
Gokturkmom Tugba58 bu bebekten bebeğe değişiyor benim bebeğim her gün en az 5-6 kez yapıyordu doktor normal demişti
Marfa_marfusha Tugba58 4 aya kadar günde 5 6 kez büyük tuvaletini yapması normaldır endişelenmeyin. Bizde aynı durumu yaşadık ishal değilse korkmayın.4 aydan sonra günde 1 veya 2 keza düşecektir
myangelson Tugba58 olabilir de. Hipp bizde kusma sorunu yaptı çok sma comfort kullanıyoruz tek memnun kaldığımız mama bu oldu 1 buçuk aylıkken falan başladık 4 aylık olduk devam. Gazına iyi geliyor
Gokturkmom alpaslanmom_ bizde kusma sorunu yapmadı,size yaramamış olabilir her bebek farklı mamayı sevebiliyor
melisahera alpaslanmom_ bizde de her mama sonrası kusuyordu. Aptamil pronutraya geçtik kusma sorunu bitti
Tugba58 Gokturkmom Yani doktorda normal diyor ama bilemedim bide kilosuda az hangi mamayı önerirsiniz
Gokturkmom Tugba58 biz hep hipp combiotic kullanmıştık farklı bi mama kullanmadım bilmiyorum o yüzden 🤭