organikirmik mmisa kullanılır ama peşine emzirmemeniz lazım. Yazıyor prospektüste ne kadar emzirmemeniz gerektiği. Prezervatif, doğum kontrol hapı, spiral
26merve26 mmisa eczacıya emzirdiğinizi söyleyin ona göre verir ayrıca belli bir saat emzirmemeniz gerekiyor içmeden süt sağın bolca hemen için olmadı takviye mama falan verirsiniz shot mamalar var hazır ne yazık ki bizimde bebeğim 8 aylıkken başımıza geldi 9 saat emzirmedim eşim almaya gittiğinde ilacı ben şüt sağdım emzirdim baya sonra içtin ilacı ek gıda verdik sonra sağdığım sütü verdim shot mama aldım onu içti biraz o gün dışarıda geçirdik beni fazla aramasın diye zor bir gündü bi daha da yaşamadık inşallah yaşamayız da 🥲
Atlasbebek3535 mmisa kullanmıştım 1 yaşındayken biraz bekleyip sağmıştım o sütü attım sonra emzirmeye devam etmiştim
organikirmik mmisa ne kadar erken içerseniz etkisi o kadar fazla olur ama maksimum Ella 120 saatti ertes 72 saat
mmisa organikirmik aa süpermiş. 24 saat işinde iceblrm ancak prki bebek acıkınca o an mama mı verilmeli
mmisa 26merve26 cok sağolun shot mama nerde bulabilirim acaba? Yarın gece gibi emzirmeyi düşünüyorm enazından 3-4 saati uykuda geçsin diye. 24 saat sonra içeceğim hapı. Shot mama ilkdefa duydum Birde süt sağma işlemi şöyleki bebeğim memelerimi boşaltıp uyutacağım icin zaten süt olmaz gibi dolması 4 saati buluyor napsam bilemedim. Yada emzirip yatırsam 2 saat sonra sağım yapsam oan mu içsem ilacı yada herhalukarda mama verecğm bi
26merve26 mmisa ben ilk bir saat içinde hapı içmiştim çünkü ne kadar geç o kadar sıkıntı bence. Hemen bolca emzirip sağabildiğim kadar sağdım aptamilin var Carrefour dan aldım hazır bi biberonluk mama yani o dönem 50 tl gibi bir fiyattı hani koca bir kutu mama almaktansa 1 tane aldım denemelik içti de şükür
Atlasbebek3535 mmisa ben riske atmamak için sağıp atmıştım sonra emzirmiştim öok beklememek için 24 saat beklememiştim
mmisa 26merve26 nasıl yani 2-3 saTte derken kaç saat ara verdinizki emzirmeye. geri cekilme ilemi olmuştu sperm yüüzndenmi içtiniz ben geri cekilme ile oldu ama genede korkuyorum