rumeysakrt 6 aylık bebeğimin idrarında pembe kan gördüm neden olabilir? (Emzirmesine dikkat ediyorum ve su içiriyorum)
jap rumeysakrt kan değildir kan olsa kırmızı olur. Vücut terle de su kaybettiği için sıvı alımı yetersiz geldiğinde idrardaki kristaller pembeleşiyo. Ya emzirmeyi arttırın ya da suyu
Zeynonunmomu rumeysakrt ben hamileyken enfeksiyon olduğu için idrarda kan gördüm dediğiniz gibi bu yüzden dedim ihmal etmeyin diye
rumeysakrt jap evet doktoruna yazdım oda sıcaktan olduğunu söyledi ben su vermeye yeni başladım. Veriyorum ara ara ama bayağı içiyor bu sefer de mideyi duyla doldurur diye endişe ediyorum bunun düzeni nasıl olmalı bi öneriniz var mı
rumeysakrt Eftelya111 evet doktoruna yazdım oda sıcaktan olduğunu söyledi ben su vermeye yeni başladım. Veriyorum ara ara ama bayağı içiyor bu sefer de mideyi suyla doldurur diye endişe ediyorum bunun düzeni nasıl olmalı bi öneriniz var mı
Eftelya111 rumeysakrt tabi doktorunuz daha iyi bilgi verir ama küçükmüş suyunu biraz artırıp daha sık ve daha uzun emzirebilirsiniz