mavera316 Merhaba kızlar benim bebeğim 1,5 aylık oldu gün içinde kaçta yatıp kalktığı belli olmuyor bugün mesela akşam üstü 19.30 gibi uyudu 2 saattir uyuyor sizce uyandırmalı mıyım kendi uyansın diye beklememz mi lazım siz kaldırıyo musunuz bebeklerinizi
minikbeyd mavera316 1.5 ay daha çok küçük 3 saat aralıklarla besleyin uyanmasa da rüya beslemesi şeklinde uyandırmadan meme verin 3.5 ayından sonra bende kendiliğinden uyanmasını bekledim uyanıyordu acıkınca şuan daha uyanmaz uyur küçük çünkü siz mutlaka besleyin
seyma0661 mavera316 40ından sonra 3-4 saatte bir veriyordum kilo alımı iyi olduğu için. 90 günlük olduktan sonra 5-6 saate çıkardım
girlmama mavera316 3 aylik kizim ben hic bir zaman o uyanmadan uyandirmadim bu sekilde yapildiginda gece uykusunda duzen olamuyor suan gece 1 defa uyaniyor bazen 2 bazen deliksiz uyuyor o ne zaman isterse o zaman veriyorum zaten saatli versem yemiyor istemiyor…gece uykusu duzenliyken bozmus olursunuz kilo alimi iyiyse ellemeyin
mavera316 minikbeyd ilk doğduğu günden beri hiç kendi uyanıp da acıkan meme isteyen bir bebek olmadı ya benimki baştan yenidoğanken uykuya meyili olur sonra düzelir dediler hala aynı uyanıp emmek istemiyor ben kaldırıyorum hep
minikbeyd mavera316 evet gece de alarm kurdum emzirdim hatta ben taze sağıp biberonla besliyordum ilk 1 ay meme kabul etmedi sağıp buzluktan da çıkarmak istemiyordum taze içsin diye 10 15 dk erken uyanır sağardım öyle verirdim
minikbeyd mavera316 benim bebeğim 3 ay boyunca hiç ağlamadı ağlamayı asla bilmiyordu ve uyanmıyordu da hiç bi şekilde altını açıncada uyanmazdı ıslak mendili soğuk şekilde pipisine değince gözlerini açar mızırdanırdı evde bebek yok gibi derdi gelen herkes çünkü hep uyurdu hatta ilk zamanlar tecrübesizlik işte 4 gün yoğunbakıma yattı uyanmıyor meme emmiyordu bizde tok aç olsa uyanırdı dedik zorla 1 2 fırt çekiyordu kime sorsam o ona yeter diyodu 3.gün doktor muayesinde susuz kalmış bebeğim beslenememiş yoğun bakıma yattı aynı öekilde sarılıkta yükselmişti çıktıktan sonra 2 saatte bir 60 cc taze sağıp hep içirdim 2.5 ayından sonra yine alrm kuruyordum ama kendi 3 saatte 1 uyanıyordu sonra onun uyanmasını bekledim
mavera316 girlmama başta yavaş kilo aldı doğum kilosuna gelmesi bir ayın sonunda gelebildi ancak, biz mamayla da destekliyoruz şuanda
Bebegimm1 mavera316 1.ayından snra uyandırmadm kendsi acıkınca kalkıyordu kalkmakdan kastım kıpırdanırdı eğer onu duymadıysam en son ağlardı bu ikinci bebegm ikisinide öyle büyüttüm gelişiminde sorun olmadı zaten doktor söyler gelişimine göre
mavera316 Bebegimm1 aynen ben de max 3 saate alarm kuruyorum uyandırıyorum gece yoksa gece uyanmıyor sabah yapıyor o kıpırdanıp uyandırmayı
mavera316 Bebegimm1 bize de 3 saati geçirmeyin dedi de doktor ama emme saatleri stabil değilki bi gün 12de emip uyuyor bi gün gece 2 de o zaman diğer emmesine kadar sabah oluyor neredeyse
mavera316 minikbeyd bize de 3 saati geçirmeyin dedi de doktor ama emme saatleri stabil değilki bi gün 12de emip uyuyor bi gün gece 2 de o zaman diğer emmesine kadar sabah oluyor neredeyse
minikbeyd mavera316 şimdi şöyle diyelim 2 de emzirdiniz ortalama 20 dk emzirdiniz 2.30 gibi hesaplayın bi daha 4.30 da emziriceksiniz ben hep böyle saatli ilerliyodum ve 3 ayına kadar uykusu beslenme saatleei hep aynı düzeyde gitti ne zaman 3.5 aya gelip 4.ay ataklarına geçtik bütün düzen bozuldu şimdi uyumuyo
mavera316 minikbeyd uuu kıyaamaam ona işte uyuyan bebek de ayrı zor valla biz ilk başlarda uyandırıp emzirip geri yatırana kadar sabah oluyodu ya o kadar ağzını bile açmıyodu uykudan neler neler yapmadık memeyi ağzına sokcaz diye 🤣 şimdi de çıt sesine irkiliyor ne tuhaf
cennetkusum16 mavera316 2 ncı ay bitene kadar 2 saatte bir besledim uyandırdım. 3 ncü ayında 3 saatte bir oldu. Sonrasında kendisi açıktıkca uyandı. Geç dönem sarılığı var o yüzden böyle ilerledim