Kartanesi26_ aşkım doktorum çok açıklayıcı konuştu çünkü ben bebeğim doğduğundan beri anne sütünü biberonla veriyorum, doktoruma hatta şey demiştim hocam ben artık sağımdan yoruldum rahatlamak istiyorum o da dedi ki hayır ya sadece mama vereceksin ya da anne üstüne aynı şekil devam edeceksin günde 5.06 kere anne sütü almak zorunda kesinlikle ek gıda veriyorum sağımı azaltayım diye bir şey yok dedi dokuz aya kadar nasılsa o şekilde gidecek ek gıda sadece tadım olacak dedi yani örnek veriyorum şu an günde üç öğün ek gıda veriyorum ama birkaç kaşık tadım olarak gidiyor zaten yiyemez o zamandaki bir çocuk o yüzden dokuz aya kadar aynı şekilde devam. İlk olarak kabakla başladım doktorum Sebzeler ve yoğurt bu şekilde ilerlemem gerektiğini söyledi Sebzeler bittikten sonra meyvelerden devam ettim meyveleri bitirdikten sonra yoğurt yumurta peynir bunları denedim üç gün kuralına süt ürünlerine tamamen uydum ama çoğu şeyde 2 gun yettı. Şu an üç öğün istedi doktorumuz sabah kahvaltıda biraz yumurta sarısı biraz labne biraz da işte meyve veriyorum, sonraki yemekte de bir sebze yemeği yapıyorum ya kuzu kıymalı ya da et sulu akşam da meyve gibi şeyler yapıyorum ama tabii ki doktorum dört kaşığı geçmemizi istedi zaten benim kızım da yemiyor çok