ismimneolsunla Geri çekilmeyle hamile kalan varmı? Ocak ayında düşük yaptım. Oğlum 3.5 yasında ara ara prezervatif bazende geri cekiliyordı eşim bu ay 4 gün adetim gecikti dün kaset test yaptım bısey cıkmadı, olsa cıkmazmıydı?
Birdunyabircennetannesiii ismimneolsunla Geri çekilme korunma yöntemi değildir Spiral+hap+geri çekilmeyle hamile kalan var geri çekilmeyle sizce kalınmaz mı?
aptallarsizii ismimneolsunla yıl oldu 2025 hala geri çekilmeyle hamile kalınır mı diye soruyoruz evet bizzat yaşadım kalınıyor daha da tövbe ettik 2 yıldır przfyle devam
ismimneolsunla Birdunyabircennetannesiii Allah nasip ederse tabikide her türlü olur. Ama olsa cıkmazmıydı ona kafam takıldı
sudekumsal ismimneolsunla çıkmama ihtimali var evet kızıma hamileyken kaset testi geç hastanede idrar testinde bile çıkmıyordu 3 aylık bebek sadece kanda çıkıyordu
ismimneolsunla YorgunAmaMutluAnne Biliyorum coğunlukla zaten prezervatif ile korunuyoruz bitmişti al al derken işte bi kazaya kurban gittik galiba
patatess GemlikZeytini Sizi Allah korumuş ben 3. Ayda hamile kaldım. 😂😂 Şaka bir yana koruma oranı %60 gibi çok riskli gerçekten.
patatess cihanm Yok ilk bebeğim. Hap kullanıyordum bıraktım yan etkisinden dolayı. Yeni korunma yöntemine de hemen geçmedik. Geri çekilmeyi kullanalım dedik bir süre ama uzun sürmedi 3. Ayda hamile kaldım.
yavrupotuncek ismimneolsunla yıllardır geri çekilme ile korunuyoruz ve hicbirsey olmuyo kızımı istediğimde hemen hamile kalmıştım bir ay içinde ama tabikide Allah nasip edince ne yaparsan yap hamile kaliyosun