nur3533 Kızlar toplu cevap vereyim eşim getirdi erken gebelik testini yaptım tek çizgi yalancı sonuç verdi demekki Allah’ım gönlüne göre verdi çünkü hem hap hep geri çekilmeyle mümkün değildi yorumlarınız için çok teşekkür ederim💐❤️
annebalim_ nur3533 adetınıze daha varsa bu kaset testte zor çıkar dıye bılıyorum erken gebelikler çıkar hemen sız bj kan verın
annebalim_ nur3533 kafanızda netleşmesi ıcın yaptırın bence yada ben regl beklerım dersenız bekleyın ama kaset test dedgım gıbı gecıktıkrwn sonra dogru sonuç verır
nur3533 annebalim_ bir hap kullanacagim psikiyatrik çok düşük düzeyde o yüzden net olsun istiyorum o zaman yarın ben bir kan vereyim net çıkar
nur3533 ikiaslanannesi bende ona geçmeyi düşünüyorum bunda ara veriyorsun zylanda da hiç ara vermeden kullanılması iyi arkadaşım yıllardır onu kullanıyor
meltemuysal ikiaslanannesi ya bende onu kullanıyordum da ilk kullandığım ay 16-17 gün sonra kanama yaptı korktum bıraktım sizde öyle bir problem oldu mu
subrk nur3533 Neden 8 gün önce test yapma gereği duydunuz.Adetiniz düzenlimi olur.Test bozuk da olabilir. Bu kadar erken sonuç vereceğini pek sanmıyorum.Hapınizi aksatmıyorsanız pek sanmiyirum
nur3533 subrk düşük dozda bir psikiyatri ilacına basliycagim için nolur nolmaz diye yaptım ama görünce şok oldum zaten eşime sonra erken gebelik testi aldırdım yaptım onda çıkmadı