nur3533 yodamom yapar yapmaz çıktı adetime 8 gün var ama 4 yaşında bir kızım var korunuyordum şok geçirdim kuruma çizgisi olabilirmi🥺
yodamom nur3533 tam korunamamışsınız demekki, biz de cesaret edip yapamıyoruz keşke bize vursa bu piyango😂
ebru3457 nur3533 bu testler genelde 8 gün önceden sonuç vermiyor ama pozitif gibi duruyor sonucunuz markası neydi acaba
biranneminik nur3533 8 gün önce bu testin pozitif olacağını sanmıyorum erken gebelik testi olsa belki. Yada son adetinizde hamileydiniz üstüne gördünüz şimdide yapınca pozitif çıktı. Benim aklıma bu şekilde geldi ama en iyi kan vermek hakkınızda hayirlsii olsun
nur3533 cikolatahurma teşekkür ederim ama hiç hazır değilim hap bide geri çekilme ondan bu kadar şaşkınım çok dikkat ediyordum yumurtalama günlerime falanda
nur3533 KendiEvimdeDeplasmandayim evet ama ben hiç hazır değilim gurbetteyim çok zor benim için yarın sağlık ocağına gidip kan testi vericem
nur3533 yodamom hap ve geri çekilmeyle korunuyorduk ve yumurtama günlerime çok dikkat ediyordum çok şaşırdım ve direk buraya sormak istedim yarın sağlık ocağına gidip kan vericem reglime 8 gün var daha erken gebelik testi bile değil yaptigim
subrk nur3533 Neden 8 gün önce test yapma gereği duydunuz.Adetiniz düzenlimi olur.Test bozuk da olabilir. Bu kadar erken sonuç vereceğini pek sanmıyorum.Hapınizi aksatmıyorsanız pek sanmiyirum
nur3533 KendiEvimdeDeplasmandayim insAllah yanlistir bir yerde okudum adete yakında cikabiliyomus böyle galiba insAllah öyledir yarın kan testi vericem
KendiEvimdeDeplasmandayim nur3533 hayırlısı olsun hakkınızda doğruysa da üstesinden gelirsiniz eminim ♥️
nur3533 Gokturkmom Mikisss psikiyatriye gittim ve hafif sakinleştirici gibi bişe yazdı nolur nolmaz diye ve bunu görünce şok oldum
yavrupotuncek nur3533 adetinize sekiz gün varmış ve erken gebelik testi de değil bu test ve korunuyomuşsunuz o yüzden bence hamile değilsiniz görümcem de iki test yaptık ikisi bu şekil çıktı ama hamile değilmiş bazen hormonlar bu şekil cikarabiliyomus testi
nur3533 yavrupotuncek çok teşekkür ederim içim gerçekten çok rahatladı yukardada yazdığım gibi bir ilaç kullanmam gerektiği için nolur nolmaz diye yqptim korunuyordum zaten boyle görünce şok oldum