kedilipicama Aranızda çok takpicisi olan kazancı reklam vsvs alan varmı kızlar çok merak ettim belki birinizi takip ediyorumdur bellimi olur😀🌸
hepyerdeyizz kedilipicama bekarkenb 80 bin olmuştu 😀 reklam aliyodum Kıyafet vs geliyodu . Sonea bana göre değil deidm bıraktım sayfayida kardeşime vermiştim caldirmis oda 😂😂
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala kedilipicama Bir zamanlar takipçi çoğaltmaya çalışan bne🤣20 bin olmuştum yada olmak üzereydim 😁şimdi 15e falan düşmüş(kullanmıyorum)
zenginoldum starwomen varmiş. Ama baska kullancii adiyla aramizda geziyormuş. Hani 6-7 tane cocugu olan özden vardi mutlaka bilirsin .. burdan birisi bana demisti. ne kadar dogru bilemedim
starwomen zenginoldum Ay hiç bilmiyorum. Ben hiç influensar takip etmiyorum önüme nadiren çıkarsa bakıyorum.
MoonCrystal zenginoldum 7 çocukla foruma girebiliyor mu o sanmam😂 daha doğrusu gezmek link atmak reels çekmek😄
zenginoldum hepyerdeyizz yok cicegim bir sey arama degil. Benimki asiri merak. Mesela kapi dinlemeyi cok severim. Dedkoduyu cok severim. Hic bit seyden geri kalmamaliyim. Merakli ,arastirmaci ,gozlemciyjm
hepyerdeyizz zenginoldum 😂😂😂Ya ne tatlısın açık açık Herşeyi soyleyebiliyosun çoğu kişi kendini farklı tanıtır bı kaç defa denk geldim az tersler gibisinde ondan merak ettim bu arada biz seninle tartismistik galiba xndndn
zenginoldum hepyerdeyizz estagfurullah cicegim. Ben kin tutmam , sende insansin bende insanim pamuksekerim.