Oglunasikbiranne08 kizlar yumurtayi market yumurtasi mi kullandiniz ? köy yumrtasi mi ? yarin tadim yapacagim da ogluma
Janss Oglunasikbiranne08 Organik beslenen,gezen tavuk yumurtası bulabilirseniz en güzeli ☺️ Ama olmadığı zamanlarda Orvital marka yumurta alıyorum. Onu da bulamadıysam 0 kodlu yumurta alıyorum. 🌸
Celestial Oglunasikbiranne08 bildiğiniz yer varsa köy yumurtası harika. Ama yoksa çarşıda pazarda köy yumurtası diye satılanlara itibar etmeyin. Onun yerine marketlerde satılanlardan kodu 0 ile başlayanlar çok daha güvenli.
Neslihanysldl Oglunasikbiranne08 ben köy yumurtasının sarısını tattırdıö ağzı yüzü benek benek oldu kestim o yüzden. Daha sonra güvendiğim bir market yumurtası deneyeceğim bakalım aynı tepkiyi verecek mi
Oglunasikbiranne08 Janss onu bulmam zor canım ya . tanidigim kmse yok oyle organik alabilcegim . bende marketten alayim o zaman sagol canım
Oglunasikbiranne08 Celestial bildigim yer yok malesef canım . marketten alayim en iyisi ☺️ sagol canım
Oglunasikbiranne08 Janss ya canim nerde satiliyor bu 0 kodlu yumurta . a101 bime baktim yok . siz aldiniz mi hic nerden aldiniz
Janss Oglunasikbiranne08 Migros’ta satılan Orvital marka yumurta var. 101de de görmüştüm sanki. Yumurtanın üzerinde basılı barkodda 0 olarak,kutu barkodu değil.
Glgrya Oglunasikbiranne08 altunbilekler ya da Çağdaşa bakabilirsiniz. Ben Yeşilküre markasını alıyorum memnunum.