Kızım 31 ay 13 günlük tam 40 haftada 3490 kg ve 51 cm doğdu fakat doğduğu ilk zamanlarda aşırı kusması vardı i(1 yaşa kadar kustu tam olarak)lk zamanlarda kilogram kaybı dahi oldu meme +mama ilerledik .23 ay emdi 15 aya kadar da mama aldı.
2 yaşa kadar paketli gıda görmedi bilmiyordu,yemesi de gayet iyi bir çocuktu.
Bunun dışında aşırı hareketli konuşması hala çok iyi değil yani kendini anlatıyor fakat her kelimeyi tekrar etmiyor,TV de arada açıyoruz mecburi durumlarda 2 yaşa kadar görmedi TV yi de,etkinlik kiaplar ile büyüdü.
Kendim öğretmenim (atanamamiş ) neden belirttim yani az çok çocuğumu dikkat ederek büyütmeye çalıştım buraya kadar öykümüz bu.
Bugün doktor randevumuz vardı .
Kızımın boyu 1 cm dahi uzamamis hatta 85 cm idi şuan ,83 ölçüldü kg da 11 artık ne yapacağımı bilmiyorum eşim sürekli gidiyoruz çocuğun bir şeyi yok diyor evet biz de kisayiz ama beslenmesi de aşırı kötü değil çocuk uzamiyor ,doktorlar görmeniz gerekiyor deniyor kemik yaşı sürekli yaşından çok aşağıda çıkıyor aşırı derece bunaldım herkesin 1 yaş var mı diye sormasından ,ay çok küçük demesinden çok şükür elhamdülillah sağlıklı diyordum 6 aydır da sürekli grip oluyor onun için de test verdik sonucu çıkmadı 😞