Feyzosumunannesi Ezo44 1 tatlı kaşığı her sabah aç karnına verdim. 2 hafta boyunca verdim ve 2 yıl boyunca kaka yaparken ağlayan çocuğum 3 aydır çok şükür hergun kendi isteği ile kaka yapar oldu. Normalde 1 tk Hindistan cevizini kivi ile karıştırıp verin diyor hastalanmayan çocuk sayfasında. Ben mesaj attım kivi yemiyor diye bal ile karıştırıp verdim çok şükür faydasını gördük.
mekame3 Ezo44 ben her gece uyumadan bir çay kaşığına yakın veriyorum sabah ilk tuvalete çıkıyor ve çok faydalı zeka için vs
Ezo44 Feyzosumunannesi çok teşekkür ederim benim oğlum da tatlı şeyler sevmiyorum kiviyi deneyeceğim ben de
Ezo44 Feyzosumunannesi sadece hindistan cevizi yağı mi kullandınız acaba benim oğlum da dulcosoft kullanmamıza rağmen 3-4 günde çığlık kıyamet kakasını yapıyor beni çok yoruyor bu durum artk 1 yıldır uğraşıyorum
ikikedibirbebek Feyzosumunannesi 20 aylık kızıma kullanabilir miyim acaba doktor için biz başka şehire gidiyoruz normalde ulaşamıyorum doktora da
Feyzosumunannesi Ezo44 Dulcosof kullandım doktorumuzun önerisi üzerine,kakasını cıvıltıyor ama korkudan yapmak istemiyordu . Bide bezi bıraktık 2 hafta sonra filan düzeldi işte bizimki. Hindistan cevizi yağı kullandık sadece aktardan aldım ama yedirecegimi söyledim.
Ezo44 Feyzosumunannesi bize de doktor dulcosoft verdi 1 yıldır kullanıyorum ama hala bı ilerlemesi olmadı bakalım bu hindistan cevizi yağı faydası olur inşallah 🤲🏻
ikikedibirbebek Feyzosumunannesi çok teşekkür ederim sağlık ocağından bi şurup verdiler pda ishal yapıyormuş sanırım ama kullandınız mı siz