lavinmom Kızlar 20 bin tl ye kadar süpürge tavsiyesi istiyorum. Dyson cinetic big ball absolute 2 kabloluyu beğendim gibi ama kötü yorumlar da var . Robot süpürgem var 2 günde bir detaylı temizlik için kablolu veya kablosuz istiyorum. Philips de güzel gibi ama hangisini alsam bilemedim. Dyson kablosuzlar veya kablolu nasıl önerir misiniz ? Kullananınız var mı
sadecoffeee lavinmom phlipsler çok ağır ve hantal oluyor ablamda var.Bende dyson 12 aldım karşıydım aslında ne alaka diyordum ahshshsh Ama bu kadar mükemmel bişey yok yani bir fişe takmak mı bu kadar ayırır kısmı değilmiş olay gerçekten aşırı rahat pratik ve çokta güzel temizliyor bence temizliğe teşvik ediyor shshshs
elifkchsr lavinmom philps marathon gerçekten çok güzel çekişi her şeyi ama ağır hantal. Dyson kullanmadım ama almayı düşünüyorum ben de yorumlara bakacağım 😀 ama mesela temizliğe kadın gelince dysonu veremem diye düşünüyorum. Marathon maşallah canavar gibi
maygirl sadecoffeee dyson v12 veya 15 kesnlikle evinizin buyuklugune gore,kullanım kolaylığına gore terch yapin.
Marfa_marfusha Tam bende böyle bir post açacaktım. Ama ben 20 binlik alamam en fazla 3 4 binlik tavsiyeleriniz varmı
YorgunAmaMutluAnne Marfa_marfusha ucuz etin yahnisi iyi olmaz ucuz mal hemen gider tek seferde al uzun ömürlü olsun
hazad Marfa_marfusha kiwi marka şarjlı süpürge 2 aydır kullanıyorum fiyat olarak da uygun işlevi de gayet yeterli
Marfa_marfusha YorgunAmaMutluAnne ama bütçemiz kaldırmaz onun için alamam bide taşınma sürecindeyiz ve eşyaları satacağız şimdi eşimi ikna edip pahalı bir süpürge alırsam onu aldığımız paraya satamayız ve taşınacağımız yere de götüremeyiz
elisa2705 metomom V12 baktım bende ama koltuk için falan nasıl aparatı var dimi detaylı gidip haftasonu bakacağım
kendihalimde Dyson v15 kullanıyorum çok memnunum oldukça pratik ve cidden güzel temizliyor, sadece yatakların altına belli bir miktarda giriyor bu yüzden yatağın altının tam ortasını pek süpüremiyor, kablolu süpürgeyle alıyorum orayı
myavocado lavinmom Dyson v15 kullanıyorum çok memnunum. Annemde Bosch ultimed7 var, o da çok çok iyi memnunuz.