MutluPrensesAnnesi Bugün menünüz neler Aşkolar benim Eşim işte gece gelecek pratik bişeyler söyleyin de yapayım kızzz siz neler yapacaksınız Akşama 🥳
myangelson MutluPrensesAnnesi dünkü menüye devam bir tek çorba yapacağım 😅 karar veremedim ne çorbası yapsam diye 😅
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala MutluPrensesAnnesi Dün, bugün için yeşil fasulye yapmıştım, yanına sebzeli bulgur pilavı yapabilirsem yapıcm(değişedebilir) 💁🏻♀️ birşey yapamazsam yoğurt koyarım sadece.
myangelson MutluPrensesAnnesi aa yayla olabilir evet ezogelin yeni bitti 2 gün oluyor 😅 pilavim da pirinçli değil yayla olabilir çok mantıklı teşekkür ettim 😁😁
MutluPrensesAnnesi myangelson Rica ederim kuzum♥️🫣 ben ne yapayım yaaa tekim evdeee pratik bişeyler söyleyin 🤩🫣🌸
myangelson MutluPrensesAnnesi makarna hahah😂😂 ben çocuk olmadan önce tavada pizza yapardım kendime 2dk da çok güzel oluyordu da çocuk olunca izin verirse makarna falan yapıyorum vermezse ekmek kemiriyorum 😂😂
myavocado Yazmelegi_ ay kızartmaya bayılıyorum yazın, ama bana çok zor geliyor. Sıçrayan yağı, kokusu 🥹
myavocado MutluPrensesAnnesi kıymalı bezelye yemeği, makarna var biz de. Annem biz de sağolsun o pişirdi. Yaz günlerinde bana en pratik gelen kıymalı makarna oluyor, üstüne yoğurt yanına karpuz 😂
MutluPrensesAnnesi myavocado 1 hafta önce yaptım kıymalı makarna ama 3 gündür bende öyle takılıyorum tek olduğum için salçalı yiyorum da bana başka bişey lazım değişik pratik 🫣🥹