badesmommy 10 aylık bebeklerinizi kaç öğün besliyorsunuz kızlar her uyanmada anne sütü veriyor musunuz
mikrofon0 badesmommy 10 ay 12 günlük öğün olarak sabah kahvaltısı bide 4_5 arası yemek yedirmeye çalışıyorum ama çoğunlukla anne sütü ile beslenmeyi tercih ediyor
canmanayvesuyu badesmommy 3 ana 1 ara bazen 2 ana 1 ara da oluyor. Emzirmeyi ben de tam ayarlayamıyorum ya uyanınca emzirmesem aç kalır mı hazırlayana kadar diye korkuyorum
mikrofon0 badesmommy inşallah geçer 4 disi var şuan üstten dört de aynı anda geliyor ve sanırım köpek dişleri zor çıkarılıyor muş perişan olduk 🫠😂
arasbek badesmommy merhaba kaç gün sürmüştü acaba şuan 9.5 aylığız 2 haftsdır çok iştahsız kaşığı görünce başını çeviriyor burun akıntısı hafif sıcaklanöa oluyor dişleri yarım gözükmeye başladı
nursnmh badesmommy hem diş hem hasta oldu. Yediğinden ictiginden enfeksyon kapmis ama hic birsey yemiyor nasil oldu anlamadık. Diş de yaklaşık 1 aydır çekiyoruz toparlanamadik
badesmommy momas ama yiyor diyorum kendi kendime sabah kahvaltısını güzel yapmıyor sadece sevmiyor ne yapsam
kendihalimde 3 ana 1 ara öğün veriyorum, uykuya geçişlerde emziriyorum. Uykudan uyanınca da emzirmeye çalışıyorum ama pek istemiyor. Çok hareketli olduğu için kilo alımı bizde de oldukça az.
ertug57 badesmommy gece 5 kere (diş) sabah 7 kalkış anne sütü (8 40) yemek ana öğün 9 anne sütü ve ilk uyku 11 kalkış anne sütü 12 1 arası kahvaltı ara öğün gibi az veriyorum 2 ’de ikinci uyku anne sütü yatış öncesi 45 dakika sonra kalkar yine anne sütü akşam 6 7 ye kadar isterse iki üç sefer yine anne sütü 6 da ana öğün sonra duş 7 gibi anne sütü ve gece uykusuna hazırlık rutini ve 8 gece uykusu .
mikrofon0 badesmommy ben de hemen çıksın diye bekliyordum şuan sürekli ısırma isteği emerken vs kanatıyor yani zor 🥲
kendihalimde badesmommy aynen öyle her gören zayıflamış bu çocuk diyor, oysa günde kaç kere yemek yedirmeye çalışıyorum sürekli emzirmek için uğraşıyorum. Çok hareketli olduğu için kilo alamıyor bence