artikbiranneyim Kızlar yardımmm🌸 kızım 10.5 aylık prima premium care 5 numara kullanıyoruz. Mayo bez alıcam ama bedenlerine karar veremiyorum hangisini ve kaç beden önerirsiniz?
maygirl artikbiranneyim aslinda kilosu uzerlerinde yaziyor ve tutuyorda sorun olmuyor.alacaginiz mayo bezin uzerinde yazmiyormu acaba?
artikbiranneyim CuteBadesMama kızım göbekli bir kız. Alt sınır 7 olunca sıkar mı acaba diye düşünüyorum böyle gördüğümde🫠 bir üst beden bol mu olur ki
CuteBadesMama artikbiranneyim bel kısmı çok elastik zaten sıkacağını zannetmiyorum 🌸 kaç kilo bebeğiniz? Geçen yazda aynı numarayı kullandım.
artikbiranneyim CuteBadesMama 10 kg suan bel cevresi ve bacakları kalın o yüzden karar veremedim ☺️ cok tesekkür ederim🌸
CuteBadesMama artikbiranneyim evet memnunum, zaten mayo bezin özelliği şişmemesi, olası kaka durumunda tutması, taşmasını önlemesi.
artikbiranneyim maygirl elbette yazıyor ama biz bebek bezinde erken numara büyüttük hep bebeğim iri bir bebekti o yüzden. Şimdi de 10 kg ama bel cevresi ve bacakları kalın o yüzden karar veremedim sıkar mı diye, deneyimli annelere danısmak istedim🌸
maygirl artikbiranneyim anladım ama tariflernize gorede tutuyor bedeni merak etmeyin.Huggies tavsiye ederim.11 kg kızım 3-4numara uygun oluyor 15 kg a kadar kullanıliyor bu 3-4 no olanı🌼
kivircikannesi artikbiranneyim Kızımın normal bezi prima ama mayo bezi sleepy aldım. 3-4 numara olur senin bebişe
kivircikannesi artikbiranneyim Prima bulamadım. Tatilden önce aceleyle aldım. Beş paket almışım 😅 Güzel değil evet . Beğenmedim ama çok aldığım için kullanacağım