eceayca Kızlar bebeğim 4 ay 25 günlük 2-3 gündür sürekli dönme isteği var yoruluyor düzeltiyorum ağlıyor tekrar dönüyor uyurken bile uykudan uyanıp dönmeye çalışıyor uykuları bozuldu bu süreç ne zaman geçiyor
deniz_9555 eceayca canım bebekler yeni öğrendikleri hareketleri sürekli tekrarlıyorlar hoşlarına gidiyor. Profesyonelleşene kadar devam edecek😂😂
ysen eceayca benim ki de 4 ay 13 günlük ayaklar kıpır kıpır yerinde duramıyor uyurken uzun bi süre tutuuprum dalınca çekiyorum elimi perişan oldum ayyyy yeni birley öğrenmekte sıkıntı 😂😂😂
1prensh eceayca benim bebeğimde öyle uykusunda dönüyor yorulunca ağlıyor dünden beri de kendi kendine söyleniyor aaaaa aaaa aaaa hiç durmadan ama uykudan uyanıyor söylüyor gündüz oyun oynarken söylüyor
deniz_9555 eceayca yani yine devam edecek ama daha profesyonel yapacağı için endişelenmeyeceksin diyeyim😂😂 oturmayı öğrenince gece uyanıp oturacak. Emeklemeyi öğrenince sürekli emeklemeye çalışacak. Yürümeyi öğrenince beşikte ayağa kalkacak felab 😂😂
ggrqnitt 3 ay 30 günlük bebeğim yatağa koyar koymaz sola dönmeyi seviyor pozisyonu alıyor ama kafası sola doğru düzleşti nasıl düzeltilen bilmiyorum tutturunca tutturuyor