Nazliezgi 👸👑💅Günaydınlar kızçelerr💅👑👸 Saat ⏰08:00 de uyandım anca paylaşabildim . 🧿🧿41 kere maşallah🧿🧿
Kayra_68_aksaray Nazliezgi sizi sürekli takıp ediyorum kahvaltı saatiniz biraz erken geldi bana vücut sabah 10 a kadar yağ yakarmış kahvaltiyı 10 30 11 r çekme imkanınız varsa daha iyi olur gibi
rumeysamine Nazliezgi afiyet olsun 41 günde nasıl gıdıyor kilo verebiliyor musunuz bende yeni başladım 1 hafta oldu
Nazliezgi Gokturkmom ayy çok teşekkür ederim 🥰 çok güzel bir günaydın bu iyi ki varsın canom en büyük destekçilerim sizlersiniz sizlerin sayesinde o motivasyon hiç bitmeyecek iyi ki katıldım buraya burada çok mutluyum🥰
Gokturkmom Nazliezgi Rica ederim 🤗💓Canımsın..İyi ki katıldın aramıza iyi ki hep böyle motive ol kendini asla yalnız hissetme 😍Pes etmek yok
Nazliezgi Gokturkmom sizlerle hiç yanlız değilim sanalda da olsa kalabalık bir arkadaş gurubum var iyi ki var 🥰 pes etmek yok her ne olursa olsun 🙂🙏🧿
Nazliezgi Kayra_68_aksaray diyetisyenimin önerisi bu saat cnm en 9 da kahvaltı saatim cnm önerin için teşekkürler🥰
Nazliezgi rumeysamine teşekkürler henüz tartılmaya gitmedim ayda 1defa tartılıyorum 18günde 5kilo verdim 4 kilo yağ yaktım