kubrakaradumann Kızlar 7 ay 10 günlük artık rahat bi şekilde dönmeye başladı gecede sırt üstünden yüz üstüne dönmekten uyuyamadı resmen dönünce uyanıyor nasıl yapacağız alışır mı acaba hep böyle uyanırsa yandık kendisi de sinir oluyor ağlıyor 😂🤦♀️
Pamukhanim_ kubrakaradumann alışır benim kızımda şuan 9 aylık ilk tam artık dönmeye başladığında gece kalkıp emekleme pozisyonu alıyordu şimdi alıştı
kirmizibalikbeachte kubrakaradumann yemin ederim tüm gece onu çevirmekten uyumadım. En son 5te kalktı artık. Yüz üstü dönüyor ama geri dönemiyor bu sefer mızık mızık ağlıyor. Zombiye döndüm resmen ne yapacağız ya 🤦🏼♀️
mhtpdrmz kubrakaradumann canım yanlardan sıkıştır. Yastık falan koy alanını daralt ben öyle yapıyorum dönmeden uyuyor
nurella0602 Valla bizde aynıyız ama dönmekten değil dakka başı ayakta saatlerce uyutmaya çalışıyorum 5 buçukta uyudu 🫠 uykusuzluktan 3 kilo verdim 1 buçuk hafta da
kubrakaradumann kirmizibalikbeachte valla aynen bizde öyleyiz dönüyor geri dönemiyor uyanıp ağlıyo bide bazen hemen dalamıyo da uykuya tekrar uyutmaya çalışıyorum zamanla alışıyolarmış ama ne zaman acaba 😂🤦♀️
nilikonunannesii kubrakaradumann 8 buçuk aylık hala aynı tam şapşik ya yatağı döne döne sabah ediyor resmen bir de hala yüz üstünden sırt üstüne tam dönemiyor eli altında kaldığı için kafasını kaldırıp kameraya bakıyor ağlıyor ben yanına gideyim de düzelteyim diye 🤣🤣
kubrakaradumann nilikonunannesii evet benimde öyle kafasını kaldırıp bakıyor gözler yarı açık yarı kapalı kafayı koyup devam etse aslında yüzüstü uyumak ne kadar rahat bilemiyolar işte😂😂
ozlm1234 kubrakaradumann ahahaha benim kızımda aynı 7 ay 8 günlük uykusunda bı anda yüzüstü dönüyor çok komik😂😄 geri döndürünce de ağlıyor çok tuhaflar napacağız bilmiyorum😄😂