MuhammedAmine My_luck5 bende burda bekliyim abimde var çocukluğundan beri denemedik ilaç kalmadı hiçbiri işe yaramıyor 10 gün geçse daha fazla çıkıyor 🥺 tshirt, şort giymez utanır denize girmez , çok üzülüyorum 😭 artık umudu kalmadı ilaçları kullanmak İstemiyor
20Elif26 My_luck5 kantaron yağı kullanın bende de vardı ara ara tekrarlıyor ders çalışırken çıkmıştı sedefi kafaya takmamak gerekiyor inanın tek geçirme yöntemi bu. Ben bitkisel birçok şey demedim en etkili kantaron yağı oldu. Birde onerebilecegim aynı Sefa balsami var ben farmasidrn aldım çok etkili oldu farklı bir markada alabilirsiniz ben sevdim çok yağlı kurutmuyolr
My_luck5 MuhammedAmine bende de çocukluğumdan beri var çok zorluklar çektim. Bir keresinde memleketimiz Tokat'taki kaplıcaya gitmiştik 3 gün üst üste. O zaman tamamen geçmişti. Şimdi gitme imkanım yok diye ilaçlarla geçiştiriyorum. Abiniz Dermovat kullanabilir çok etkili bence ama kortizonlu ilaçlar bir süre sonra deriyi inceltiyor. O yüzden yeni bir ilaç arayışındayım. Allah abinize de şifa versin inşallah.
Sefr MuhammedAmine sivasın kangal ilçesinde balıklı kaplıca var duydunuz mu 21 gün orda kalınıyor suya giriliyor ve yararı oluyor. Geçen sene eşimle gittik eşimde var sedef. Biz yararını gördük. Tavsıye ederim araştırın. Kremler bir işe yaramıyor bırakınca tekrar başlıyor
MuhammedAmine My_luck5 abimin bacaklarında ve kollarında çok fazla var ara ara kaşında ve kafa derisindede çıkıyor ama çok şükür onlar kalıcı değil . Denemedik ilaç kalmadı bir tane bile kalmadı doktor bile şaşırıyor genetik bölümüne sevk etti ordada ters bir durum çıkmadı . Benden 11 ay büyük o kadar düşkünüm ki ona çok üzülüyorum yazın sıcağında gömlek pantolon gezer bir kere bile kollarını katlamaz haliyle çok terliyor terleyince de Sedef daha fazlalaşıyor hatta kanıyor 😭😭 kaplıcalara gitmez heralde çalışıyor ama ısrar edicim gitmesi için . Şu anda bile ağlıyorum onu çok seviyorum ben ondan daha çok kafama takıyorum . Rabbim dermansız dert vermesin bunada hamdolsun
Sefr My_luck5 ve kaplıcada utanacak bir şey yok çekinmesin gelen herkes sedef hastası. Ayrıca daha kötü olanlar var. Birde ankarada eczanede çalışan birisi ilaç çıkarttı sedef için onuda öneriyorum içecek yani ilaç dediğm. Eşim onu da içiyor 3 ila 6 ay kullanıyorsunuz. Yararını görenler var. Şuan elimizde bitti bizim ismini unuttum bakim yazım size onuda araştırın
MuhammedAmine Sefr çalışıyor senede 1 kez 15 gün izni var bilmem ki izin alabilir mi 😒 Ben ısrar Edicem İnşAllah bir yolunu bulup gider abim artık inanmıyor iyileşeceğine
Sefr Sefr devitale splus içeceğin ismi. Her gün sabah akşam aç karnına içiyor eşim. Araştırın sizde. Her eczanede bulunmuyor ama .
Esmam Hametankrem yzdindokr banada nemlndrmek icn cortizon agrilikli oldgu i in diğer kremler kullnamazsn dedi emzirdfimi icnin
Merve12345 Kuzular bende bütün vücudum da çıktı inanamazsınız yani heryerim kan revan içindeydi hamileyken çıkmıştı ne çektim varya bi ben bi allah bide eşim bilir yani çok kötü bi hastalık allah hepsine şifa versin benim şimdi izleri kaldı arada geliyor geçiyor ama buna bile razıyım o eski halim çok kötüydü ANDIZ pekmezi içtim sabah aç karnına akşam yatarken bir yemek kaşığı bide hep saf zeytinyağı sürdüm vücuduma nemlendirmek lazım bu yaraları kortizon kullanmayın daha çok çıkıyor sonradan bide bıttım sabunu var ondan kullandım iyi geldi bana sizlere de şifa olur inşallah 💐🙏
MuhammedAmine 20Elif26 üst üste mi sürdünüz önce onu sonra öbürünü gibi , yoksa biri sabah biri akşam şeklinde mi
Merve12345 MuhammedAmine aktarlardan doğal olanından güvendiğiniz bir aktardan alabilirsiniz bir iki değişik marka kullandık ama isim hatırlamıyorum maalesef