asya1010 Arkadaşlar doğum yapalı 16 gün oldu bu akşam saat 10:30 🕥 gibi duşa girdim kayınvalidem sen 40 lısın gece yıkanılmaz cart curt diye söylendi durdu beni bi aydınlatın var mı akşam duş alan bir şey olur mu ?
kaandurumoms asya1010 denk getirmedim böyle olduğunu düşünerek ama öyle derler boşverin ona bakarsanız dışarı çıkmakta iyi değil derler ben 10.günde attım kendimi avmye
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala asya1010 ben hep akşam yatacağım zaman yaptım banyoyu. Şimdi bile uyusa da duşa girsem diyorum.
aslanmomy asya1010 ben hiç o zamanlar gündüz duş aldığımı hatırlamıyorum 😃ama öyle derdi annemde kayınvalidemde kırklı kadın tek bırakılmaz işte bir yerinde metal olması gerekirmiş çengelli iğne takmışlardı bana 😂😂😂
mondecaidensecmeler asya1010 valla eve geldiğimde yikanmistim başka varlıklardan dolayı öyle demislerdir. Siz yinede gündüze getirmeye çalışın
bebeklihomee asya1010 banada demişlerdi bir süre gündüz girdim sonra sıkıldım bu durumdan ve gece duş almaya başladım
myavocado asya1010 sürekli aldım gece, gündüz vakit olmuyordu, genelde bebiş gece uykusuna geçince alıyordum. Hiçbir şey olmadı, hiç duymadım öyle bir şey.
hilalasenasc Ben de gece gündüz ne zaman denk gelirse giriyordum banyoya valla hiç o boyutu düşünmedim ama sürekli ayetel kürsi ihlas felak nas okurdum korunduğuma inanıyorum
babyandmom_ asya1010 her gece duş alıyordum lohusayken. Çünkü üzerimde tuhaf anlam veremediğim bir koku vardı. Mutlaka bebeğimin başında biri olmalıydı o yüzden hep gece alıyordum
Bebegimm1 asya1010 cocuklarım olduktan sonra gündz duş aldıgımı hatırlamıyrm acil bir durumum yoksa yıllardır gece alırım acilden kastım ter veya ev içinde olabilicek şeyler ben 40 duşumy bile gece almıştım iki doğumumda. gündz cocuk uyusa tek bırakıp duşa giremem yanıma alıp koysam düzgün yıkanamam durmaz diye velhasıl eşim evdeyken cocuklar yatınca duşumu alırım bana bir şey olmadı 😁 şunu da eklim hastaneden eve geldiğimde gece almıştım