skrnsrhn Kızım 27 aylık hatta 28 e girmek üzere merdivenleri tek çıkıyor sonra bezi bağlamak istemedi en son da bezini çıkarmaya başladı bende hazır olduğunu düşündüm çalışan bir anneyim gündüzleri annem akşamları ben ilgileniyorum küçük klozet aldım oyunla falan oturuyor ama asla çişini oraya yapmıyor altına kaçıracak pozisyonda ama tutuyor kilodunu giydirince yapıyor bugün yine aynısı çok sıkışık yapmadı giydirdim ve uyudu şimdi yüksek ihtimal ile uykuda kaçıracak yani ne yapmalıyım bilemedim erken mi başladım yoksa inat mı yapıyor devam etsem mi etmesem mi pazartesi başladık o günden bu güne 1 tsne bile bez bağlamadım gece de dahil
egedenizi20 skrnsrhn aynı durumdayız oğlum 26 aylık kendi istedi tuvalete oturmak bez istemedi. Bende Salı günü başladım. Ben götürdüğüm zaman çiş ve kakasını hep yaptı ama götürmediğim zaman hep kaçırıyor dün ve bu sabah kakasını yine altına yaptı sabah tuvalete gitmek istemedi. Geceleri 3 gecedir sorun yaşamadık ama ne zaman düzene oturucaz bilmiyorum çok zor bir süreçmiş cidden 🥲
Eftelya_ser skrnsrhn benimde oğlum 32 aylık yeni başladık bugün 5. Günü ilk 3 gün iyiydi ama bugün özellikle klızete oturmak çişini yapmak istemiyor düne kadar kakasını da yapmamıştı dün altına yaptı ondan mı korktu bilmiyorum şimdi yatırdım çişini ağlaya ağlaya yaptı klozetten kalktı banyoya yaptı ne yapsam bilemedim hazır değildi diyemem ama 1 günde ben yıldım. Önceki günler kaçırsa da tuvalete oturuyor yapıyordu ama bugün resmen unuttu. Çişini bilerek tutuyor
HgunesH Bende burda bekleyim aynıyız bazılarını gördüm 3gunde hallettik 2gunde bir yaşında falan deneyimleri bılgılenelim
egedenizi20 skrnsrhn yani bugünde tüm günümüz tuvalette geçti 😁 ben götürdüğüm zaman yapıyor ben götürmezsem kaçırıyor halen bu durumdayız 1 hafta 10 güne alışıp ta söyler mi bilmiyorum 🤷
HgunesH skrnsrhn banyo da ki su oynama sevdasından ara sıra karnım agrıdı diyip gıdıyıruz biraz üstüne düşünce olacak bence ınsallah
yigityasar34 Eftelya_ser aynen benim de bu şekilde oldu , ilk 3 gün rayına girmeye başlamıştı, şimdi WC ye gitmek istemiyor, kucakta götürsem, inatlaşıp geri geliyor, bu arada oğlum 32 aylık 🌸