Kızım 17 aylık memeye çok düşkün 10 dk da bir meme istiyor memede uyuyur, arabada sırf meme istiyor diye koltuğuna oturmuyor, bebek arabasında durmuyor doğdu doğalı böyle çok tükendim. Baksanız zayıf birşey, sütüm hiç kilo aldırmıyor ya da yaramıyor. Memeyi tutsun diye ayrı eziyet çektim şimdi bıraksın istiyorum. Azalrmaya çalıştıkça daha da bağlandı.sürekli atıştırmalık , oyun vs oyalıyorum ama hep aklında emmek var.artık sinirlerim kaldırmıyor sürekli başında duruyorum öğlenleride dahil uykularında meme isteyecek uykusu dağılmasın diye. Meme ve sallamayla bile uyutamıyoruz mememe alıp sallıyorum bazen sabahlara kadar. Bütün gün benle çocuk eşim dışında destekçim yok o da benimle beraber çok yoruluyor işten gelip gece 2 ye kadar evi temizle çocuğu oyala yemek yap birde uyumayan inatçı bebeği saatlerce uyutmaya çalış derken. Bebeğimin Nasıl bir karakteri olduğunu anlayın diye uzun yazdım. Böyle bebişleri olanlar memeyi nasıl bıraktırdı, nasıl azalttı, kaç aylıkken bıraktırdı, nasıl uyuttunuz,ne kadar sürdü ? Bütün faydalı detaylara ihtiyacım var yardımmmm…ayrıca memeyi bıraktırmakla ilgili bebeğime okuyacağım kitap öneriside iyi olur.