Eylulzeynep8 Bebegim 7 aylik güzel emiyor ek gıda da aliyor her fırsata da su veriyoruz ama çişi çok az 4 saat bekledim bir kere fln yapmış oda azıcık . Sizin bebekler ne durumda sıcak bebekler terliyor diyemi acaba yoksa bize özel bir durum mu?
momas Eylulzeynep8 7. Aydan sonra bizimde baya azalmıştı günde 4 kez değiştiriyordum ama yine de tam dolu olmuyordu. Belki ek gıdamında etkisindendir
zuhalsebu Eylulzeynep8 bizimki de böyle pembelik de vardı doktor doktor gezdik kan, idrar, ultrason, nefroloji hep gördü bir sorun yok anlamadım. O zaman su içmiyordu, sonra bi dönem düzeldi, şimdi su da içiyor, hala çişi az. 5 saat değiştirmesem dolmaz yani
Eylulzeynep8 zuhalsebu Bizim böbrek de sorun var o yüzden ekstra endişe ediyorum. Sonuçta böbreği su temizliyor
zuhalsebu Eylulzeynep8 bi idrar tahlili verseniz acaba madem sorun varsa Olmasa sıcaktan veya öylesine bile az olabiliyor ama halihazırda sorun varsa onunla ilgili de olabilir çünkü🥲
Eylulzeynep8 zuhalsebu sürekli veriyoruz zaten idrarda lökösit çıkıyor kültür temiz nefroloji doktoru sorun yok diyor
Eylulzeynep8 zuhalsebu ter yoluyla atıyordur sık sık besleyin dedi mama verdim kabızlık yapti malesef
zuhalsebu Eylulzeynep8 ay o da sıkıntı tüh probiyotik kullandınız mı 7 aylıktı galiba kayısı ile filan destekleyin bari 🥲
Eylulzeynep8 zuhalsebu Iki gün kullandım hemen kestim o yüzden yarın tekrar vereceğim inşallah bu sefer sorun olmaz