cicimomy Kızım 2 aylık 10 dk emip 1 saat uyuyo sonra 5 saat uyumuyo tekrar tekrar emzirmeme rağmen uykuya dalmakta zorluk çekiyor bazen bacaklarını yukarı kaldırıyor normalmi
bebeklihomee cicimomy benim oğlumda 2 ay 10 günlük yaklaşık 20 günlükken başladı bu uykusuzluk memede uyuyor yatırınca uyanıyor gündüz uykusu neredeyse hiç yok ben bir çözüm bulamadım
organikirmik cicimomy çıkartmakla bitmiyor keşke bitse :)) gaz çıkardı rahatladı dersiniz onun peşine daha 5 dakika bağırsak gazı çıkarır. Gazman gibiler.
eksp bebeklihomee benimde bebeğim 2 aylık neredeyse aynı şekilde 7/24 meemede kalsa emecek beşiğe koydığum an uyanıyor gündüz uykuları en fazla 30 dk artık doymuyor mu diye şüpheleniyorum
cicimomy bebeklihomee bende bulamıyorum bazen ac mı bırakıyorum diye kendimi kötü anne olarak ilan ediyorum:(
bebeklihomee eksp çişli bez sayısı yeterliyse doyuyor diyolarlar. Emzik emse belki rahatlarım ama süt gelmeyince atıyor emziği
bebeklihomee cicimomy onuda düşünerek doktorumla mamaya başladık ama yok aç değil yine kırpmadı gözünü. Belki gazı olduğu için yapıyor ama emdikçe daha çok gazı oluyor. Daha minik olduğu için oyalanma süresi çok az dönüp dolaşıp memeye geliyoruz