mavipatikk Adları gibi güzel ömürleri olsun inşallah 😍 Bende sizin gibi çok kararsızdım kendi kendime randevu ayarladım ama randevu günü gelene kadar hep iptal ettirmek istedim,kıyamadım gözüme çok küçük geliyordu ama şuan iyiki diyorum şimdi 6ay16 günlük olsak çok daha zor ve yıpratıcı bi süreç olucaktı yüksek ihtimalle.Biz Antalya’da yaptırdık oradaysanız doktor da önerebilirim😌 ne iğneyle uyuştururken ne de sünnet esnasında asla ağlamadı oğlum uyuşukluk gidince ve ilk çiş esnasında ağladı yaklaşık 2saat çok mızmızdı.Doktorumuz nasıl dediyse ona göre ilerledik 6saatte 1 calpol verdim doktor 3gün demişti ama biz 1gün daha kullandık vermediğimde mızmızlanmıştı çünkü. 2.gün köpüklü ılık suya oturtmaya başladık rahatladı baya.Bezi sık değiştirmedik bu süreçte çişle temas etmesi çok daha iyi oluyormuş iyileşme açısından.Pansuman olarak ne bant ne bardak hiç bişey kullanmadık.Doktorumuz steril peçete verdi ve kırmızı kantoron yağı .İlk kantorondan 3damla damlattım sonra steril peçeteye ilk bolca fito sonra da anestol krem olacak şekilde sürdüm ve denk gelecek şekilde yerleştirdim ne bir yapışma ne tahriş ne kanama hiç bişey yaşamadık.Bezi sıkı kapattık kaymasın diye çok kalay bi şekilde atlattık bence iyi ki küçükken olmuş bitmiş şuan çok daha hareketli :) merak ettiğiniz bi konu varsa seve seve yardımcı olurum 🤗