ezgiii12490 Kizlar kafaya taktım yaa kızım komut alıyor göz teması var Baba dede mama meme al vs diyor her şeyi normal ama ismine nadir donuyo ya şu aralar özellikle bir şeye daldiginda bazen normalde of telaslandim
Eylulzeynep8 ezgiii12490 Belki de çok seslendiğiniz için bıktı bu durumdan , bir müddet sıkmayın sonra arada seslenince eğer yine dönmüyorsa doktora gidin
Ayseee12_ ezgiii12490 ben bunu 3 4 bebekte denedim heosi aynı heosi otizm olabilir mi sence biseyle ilgiliyken hic biri bakmiyi
angelmoon ezgiii12490 benim oğlumda normalde hemen bakardı dünden beri asla bakmıyor babasına hemen bakıyor bana bakmıyor ay panikte oldum 15 aylık erkek herşeyi anlıyor anında yapıyor dün bir şey oldu adına bakmıyor çocuk . Sizinki ne zaman düzeldi
ezgiii12490 Eylulzeynep8 yani goruntili konusuyoruz mesela karşıdan bağırıyor bizimkiler dönmüyor biseylerle ilgileniyor ama bazen bir işi yokken ben sesleniyorum hemen dönüyor
GezginPaNDa ezgiii12490 benim oğlum işine geldiği zaman bakar da çoğu zaman işine gelmediği zaman bakmazdı sanki sizinki de öyle bir durum diğer durumlarda algısı açık mı Nasıl
GezginPaNDa ezgiii12490 benim oğlumun algısı fıldır fıldır ama işine gelmediği zaman ister seslen ister bağır duymazdan geliyor