Selam kızlar. Eksi sözlükte de böyle bir başlık var ve arada girer olurum ama orada yazarlığım olmadığı için buradan yazayım dedim. Sizlerin de varsa hikayesi okumaktan memnun olurum.
Ben daha bekarken bize kalmaya iki arkadaşım gelmişti. Aynı gün teyzem de iki kuzenimle birlikte kalmaya gelmişti. Annemle küçük kız kardeşim yatak odasında yatıyor, erkek kardeşimle kuzenim salonda yatıyor, teyzem ile küçük kuzenim erkek kardeşimin odasında yatıyordu. Biz de 3 kız benim odamda oturuyorduk paranormal hikayelerden falan konuşuyorduk ve sabah kadar uyuyamamistik korkudan. Odamın kapısı kapalıydı ve buzlu cam vardı. Butun gece birileri tuvalete kalktı sürekli kapının 9nünden geçen sonrasında da tuvalete giden birileri oldu ama ev çok kalabalık olduğu için bi anormallik düşünmedik. Tek anormal olan çok sesli bir şekilde kapı çarpma sesi gelmişti ama dediğim gibi ev kalabalıktı biri yanlışlıkla kapıyı sertçe vurmuş olabilirdi. Biz 3 kız da sabah ezanı okunana kadar tuvalete hiç gitmedik korkudan😂
Neyse sabah oldu teyzem dedi ki kızlar siz gece niye mutfakta sigara içtiniz duman olduğu gibi benim odaya geldi dedi. Biz gece odadan hiç çıkmamıştık kaldı ki arkadaşlarım sigara da icmiyordu. Olur mu canım kalktım yanınıza geldim yatın artık burada sigara içmeyin dedim hiç cevap bile vermediniz yüzüme bön bön baktınız dedi. Gece tuvalete girip çıkma faslınız da hiç bitmedi dedi. Dedik teyze Biz hic tuvalete gitmedik hatta sabaha kadar tuttuk. Biz de çocuklar siz falan surejli tuvalete gidiyorsunuz sandik dediler ki yok kimse tuvalete falan kalkmadı. Çocuklar zaten gece boyunca uyudu. Salonda yatan kuzenim de anneme teyze sen niye gece gelip benim başıma dikildin noldu teyze diye sordum cevap vermeden döndün gittin dedi. Annem hiç yataktan bile kalkmamış. Kapı çarpma sesini sorduk teyzem de bizim yaptigimizi sanmış ama diğerleri hiç duymamış bile. Yani o gece o kapı sesini Jim yaptı, sürekli tuvalete girip çıkanlar kimdi, teyzemin mutfakta gördüğü hayal miydi, aynı gece kuzenim de annemin mi hayalini gördü hepsi meçhul. Bu arada bizde kalan kızlardan biri biraz tuhaf bir tipti böyle fal mal ugrasan biriydi