Bebeğim 8,5 aylık . Doğduğundan beri kolikti vs hep bir uyku problemi yaşadık . Hala da devam ediyor diyeceksiniz ki şimdi 8.ay atağı evet , diş çıkartıyor evet ama bunlar hiç bitmedi yani ben bebeğimin kesintisiz 2 saat uyuduğunu bilmiyorum gerçekten bilmiyorum. 7.ay kontrolünde doktora söyledim aç olduğu için uyanıyor olabilir dedi mama veriyorum geceleri oda yetmiyor her uyandığında emiyor . Başka bir sağlık sorunu yok şükür , diş zamanlarında özellikle farkediyorum Tetagil vs kullanıyorum asla fayda etmiyor ya . Diş huysuzluğunda kalkınca bağıra bağıra ağlıyor onu farkediyorum normal zamanlarda da kalkıyor mızırdanıyor oturuyor . Şimdi birde emeklemeye başladı el sallamaya başladı her gece saat başı uyanıyoruz uyanınca hemen de uyumuyor gerçekten artık tükenmeye başladım . Gece beslenmesini mi kesmeli ? Nasıl düzelecek ne zaman düzelecek ya bir akıl verin lütfen 🥺 yani gece uykusu uyuyan bebeklerin anneleri premium annelik yaşıyor ya 🙂 o kadar özeniyorum ki tek benim bebeğim mi böyle