organikirmik mavera316 2-3 yıkamada geçmişti bizimki iylce tarıyordum sürdükten sonra. Bir de hindistan cevizi yağı daha iyi gelmişti
bulutum0163 mavera316 merhaba benim oğlumda olmuştu çocuk doktoru mustellanın avakado resmi olan kremini önerdi. Onu yavaşça sürdüm yarım saat beklettim babamızın bıyık tarğından yavaşça taradım sonra yıkadım 3. 4kez yaptım geçti
tugcedefne5561 mavera316 Benim de geçmiyor tam olarak Mustela konak şampuanı kullanıyorum yağ sürüp bekletip tarıyorum konak tarağıyla hafif bastırmak gerekiyor kabukların çıkması için öyle öyle azalttım
dilemma Bi sure sonra gerileyecektir merak etmeyin.Duzenli zeytinyagi veya bebe yagi da kullanabilirsiniz,konaklarin cikis yonunun tersine dogru tarayin yani yukariya doğru
kubrakaradumann Ben Hindistan cevizi yağı ve zeytinyağını karıştırıp banyo öncesi sürüyordum banyodan sonra da tersi yöne tarıyodum 2-3 banyo sonra geçmişti ha bide karbonat
tugcedefne5561 mavera316 Hafif kızarıyor evet geçiyor sonra başka türlü temizlenmiyor ki. Haftada 2 kere yapıyorum ben biraz kızardığı için ve kabukların sararması lazım yani olgunlaşmış olması lazım dökülmeye hazır demek sarı kalın kabuk kızımda öyleydi şu an bitti gibi bir şey hiç görünmüyor bile
girlmama mavera316 kopuk konak sampuani kullanin ucu tirtikli (ben chicco nun tarak setini kullaniyorum) tarakla nazikce tarayin kazimadan sonra yikayin hic konak olmadi kizim ama egitimde bu sekilde anlatmislardi
tugcedefne5561 mavera316 Tam taramalık olmuş yağla beklet konak tarağı ile hafif bastır tara gelir öyle