Kuubra Tuana4747 60 TL ilk bi imkanın varsa e-bebekten almanı tavsiye ederim hem sağlam hem görünüşü güzel
Hmzamom Tuana4747 cnm bnde babalinbaby den almstm ergonomik yenidoğan aparatli kanguru bordo renk 95 e vercem Bi defa kullandım 165 e almstm
[silindi] Tuana4747 bende satiyorum baby2go bir kez kullandık asıl fiyati 120 tl ben 60sa dusunuyorum hangi sehirdesiniz
Kuubra eSved sırt ağrısı yapmadı hiç uzun süre işim varsa arabayı tercih ediyorum kanguruyu kısa işlerim varsa kullanıyorum 😘
Pamukoglan Hmzamom neden bir defa kullandığınızı merak ettim ben de aynı markadan almayı düşünüyorum da
[silindi] Tuana4747 https://i.imgyukle.com/2020/02/26/nKrqmN.png bebegim kizdi ilerisi için hem erkek hem kiz bebek icin almıştım
Hmzamom Pamukoglan cnm biz dogudayiz evden pek cikamiyorum eşimde görevde sürekli heves ettim aldim bi defa markette kullandm kaldirdim öyle sonra bitane de hediye geldi şu e bebekdekinden onu arkadasa verdim buda kaldi öyle
tusemece E bebekten bnde almstm 60 lik olandan eger dusunurseniz ankaradayim uygun fiyata veririm en fazla 3 kez kullanildi