sena68 Anneler oğlumu emzirirken sol tarafına yatırdım.Verem aşısının yeri iltihaplıydı o patladı bişey olur mu ebemizi aradım açmadı ona göre götüreceğim doktora da
pantenkelebek sena68 olması gereken bu dokunmayın sakın aşı yerine içini çıkarmaya da calismayin mikrop kaptirirsiniz aşı tutmuş güzelce zaten bu aşı yapılırken sizi bilgilendirmislerdir kolundan asagi akarsa silersiniz ama aşı yerini silmeyin
pimpiriklianne43 sena68 normal canim benimki bundan daha fenaydı kabugu kalkıp kaniyordu doktora gittik bir krem verdi hemen toparlayıp geçti
mamalika sena68 verem aşısı yeri bizim de şişip patlayıp akıyordu. Doktoru normal olduğunu söyledi. Sizin de muhtemelen öyledir.
beniyiyimanne sena68 Bizim de aynen böyle oldu verem aşısı böyle yapabiliyormuş normal olduğunu söyledi doktorumuz
KafadanTayfa Kitsu yok canm hiç gerek yok. Kabul bağlayıp bağlayıp kabuğunu atiyor tamamen geçene kadar
pimpiriklianne43 Kitsu normal canim bizimde kabuk kalkıp kaniyordu üstünü değiştirmeye korkuyordum dokunmaya filan. Doktora gittik bir krem verdi 2.3 güne hemen toparladı yara kabuk kanama hepsi geçti keşke daha önce gitseydim demistim
_YanakReisinAnnesii Kitsu renk değişikliği,kabuk,şişlik vs bunlar normal. Kendisi zamanla iyileşip küçülerek azalıp yok olacak,bu süreçte keseleme veya müdahale vs edilmemesi yeterli ☺️çok abartı birşey varsa onu bilemiyorum o zaman bi danış mutlaka.
aybarsmom34 Bebeğim 16 aylık ve şuan tam anlamıyla iyi oldu. Bizimde patlamıştı ve içinden bildiğiniz yeşil birşey aktı. Bende buradakilerden fikir almıştım ama dayanamayıp, doktora götürmüştüm. Tamamen doğal olan bir süreç diyip geri göndermişlerdi. Postlarımda vardır. Bakabilirsiniz. Kolunun fotosunu bende buraya atmıştım