babybaby2406 Kızlar 12 aylık oğluma ateş düşürücü verdiğimde ağlama krizlerine giriyor ağlamaktan mosmor oluyor resmen tükürüyor içmiyo haliyle ateşi de düşmüyo başka türlü nasıl verebilirim
hazale966 babybaby2406 malesef bizdede öyle 14 aylık, hastaydı enfeksiyon vardı tükürüyordu. Oyalayarak verdim oyun oyanatarak ve ya oynayarak konuşarak şırıngayla çaktırmadan verdim ama onu da kabul etmediği zamanlarda fitil attım mecbur ılık duşta öneririm
karpuz_ babybaby2406 geçenlerde bende veremedim ağzını kitledi şırıngayla biraz vermeye çalıştım yine içmedi zorla biraz sıktım sonra kustu bende fitil attım
Zeynephuma22 babybaby2406 Bana doktor sevdiği bir yiyeceğin içine katıp verebilirsin demişti mesela yoğurt gibi
babybaby2406 hazale966 ılık duş ettirdim ama 15 dakka sonra gene yükseliyo oyalayarak veriyorum ağzında tadını aldığı anda ağlamaya başlıyor ne yapacağımı şaşırdım artık
babybaby2406 hazale966 valla hiç bi hastalık belirtisi yok ateş dışında ne bi öksürük ne burun tıkanıklığı ishal falan hiç bişey yok fitil de hiç kullanmadım bugüne kadar doktora gitmeli miyim sizce 39u gördü ateşi
Aysunnkaya babybaby2406 yanlış anlamayın ama ekran karşısında verin daha sonra kapatın madem almıyor bu durumda morarıyorsa keyfine gidin
selman17 babybaby2406 benimkide içmek istemez şırıngayla veriyorum 5mlse mesela 2 3 kerede içiriyprum kafasını aşağıya eğdirme çeneni azcık kapat mecbur yutuyo benimki öyle