Hazom Hanımlar merhaba, oğlum 9 aylık. Son 3-4 gündür o kadar az emiyor ki. Memede duruş süresi 3-5 saniye. Dikkati de çok dağılıyor gündüz farkındayım ama gece de öyle uzun durmak istemiyor. Sizce meme reddi mi? Daha çok küçük inşallah reddetmez üzülüyorum biraz kafama takıldı
CuteBadesMama Hazom atak haftasındadır canım benim 🌸 olumsuz düşünme, her seferinde teklif et, sabret, istemediğinde ısrar etme ek gıdaya yoğunlaş. Uyku geçişinde emdiği bile yeterli olacaktır. Meme reddi olarak hiç düşünme, anne ne düşünürse bebeğe o geçer. 🌸
nurcihaninan Hazom benimde bebeğim 9 ay 8 günlük bu konuyla alakalı geçenlerde bende post açmıştım hatta gündüzleri asla emmiyor geceleride ağlıyordu ama diş çıkarma ve atak haftasıyla çakışmasıyla beraber olabiliyormuş onu anladım şimdi daha iyi sen emzirmekten vazgeçme ve iyi düşün ☺️
[silindi] Hazom bizde 9.ayda olmamıştı ama bu forumda 8-9.ayda memeye gelmeme aşırı okudum canım, muhtemelen geçici bir dönemdir
Hazom CuteBadesMama kuşummm benim teşekkür ederim 😍 Bende negatif düşünmek istemiyorum ama bariz bi kendini çekme var aklıma başka seçenek gelmedi. Atakları dibine kadar yaşayan bi bebek zaten dediğin gibi atakta olabilir. İnşallah öyledir dua et teyzesi 🫶❤️
CuteBadesMama Hazom atak haftasında mı ayına göre bir bak istersen, seninde şüphen olmasın. Ama muhtemelen atak yani, uzunda sürmez 2-3 güne düzelir 🧿🌸😘
Hazom CuteBadesMama inşallah öyledir birazdan bakacağım ona. Teşekkür ediyorum canım benim eksik olma 🌸❤️
Hazom nurcihaninan diş var mı hiç sizde? Bizde dişte yok onun sancısı mı bilmiyorum huzursuz zaten. İnşallah mücadeleye devam o zaman çok teşekkür ederim 😍
gokcesila1 3 aylık olduk bizde ayni sekildeyiz birde öyle bi agliyor ki memeye yaklasinca allah yardim etsin bize
Hazom alinmom ya severim onu 😍 benim büyüm oğlum da öyleydi aşırı bağımlıydı bakalım bu nasıl olacak 🥲
Hazom [silindi] haklısın canımcım öyle diyor anneler, inşallah geçicidir bir kaç gün sonra belli olur 🌸