binnur37 twobabymom_ Karışık kızartma Garnitürlü pilav Başkada bişi mişi yokkkkkk çok sıcak kızartmayı bile fırında yapıyom 🤣
twobabymom_ binnur37 pilav bile fazla sıcakta 🤣 kızartma karpuz içecek yeter üstüne de yoğurt tamamdır 🤣
aybarsinannesi1107 twobabymom_ Kavurma Pirinç pilavı🤷🏻♀️ memleketten yeni geldim evde sebze vs yok 🥲
TulayGeriDon twobabymom_ barbunya pilav yapacaktım. Şimdi aradı kocam😄😄 yemek yapma hava çok sıcak karpuz peynir yiyelim dedi😍barbunyayı da canım hiiiç istemiyordu😄
nadidelifora twobabymom_ akşama misafirim var. Çorba daha bilmiyorum düşünmedim sıcak diye yapmam belki. Ama elbasan tava şehriye pilavı şakşuka ve semiz otu salatası var. Yanına reyhan şerbeti yaptım karpuz da koyarız. Sonrada pasta yaptım onu yeriz çayla. Gelenler benim tarafsa demek 😄
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala twobabymom_ kanka ben dün imamı bayılttım. Bugün de gömücez inşallah🤣+ pilav yoğurt
twobabymom_ NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Allah seni güldüm kiz Bu arada adın yine değişmiş etiket postuna yapma diye aradim🤣 bulamayınca vazgeçtim
efeninannesi4207 visneli_turtam bende firinda tavuk yapacam Ben patatesi de icine atiyorum birde ayran menümüz😀
Beyninizikullanmakucretsizdir efeninannesi4207 eşim tavuk yapacağım gün yanına pilav da yap der. Eşiniz bununla bile yetiniyor ne kadar güzel ahhajja 😀
myangelson twobabymom_ fırında, kızarmış sebzeli, etli türlü gibi birşey üstüne kaşar😅 Dövme pilavı Salata içecek Meyveli rulo pasta (dün yapmıştım) 😅 Çorba falan yapmadım bu sıcakta yenmiyor çok yemek 😩
Bebislerhakkinda twobabymom_ ay bir de düşün ki eltin defolup köye gitmiş kocasını da size kitlemiş. kocama çocuğuma zor yemek yapiyorum bu sıcakta bir de üzerine evi derli toplu tut vs 😮💨
twobabymom_ Bebislerhakkinda benimki de annesine gider oğlu esi kalır bana Allahtan yan dairede eve çok gelmezler tabak gönderirim
bebiskoveannesi twobabymom_ biber dolma yaptım fakat yanına ne yapsam bulamadım çocuk da uyumuşken yapayım ama ne yapıcam 🤷♀️
twobabymom_ bebiskoveannesi Ay ben yeni yaptım pazar günü daha yanina soğuk ayran çorbası yapmıştım makarna da olur
ilknurakb twobabymom_ yaa bugün sanki herkezde bir patlıcan havası var uygulamaya buhün ne yemek yapsam diye girdim yemekte ne yapsam diye düşünmekten sinir oluyorum ya 😂
CheriBlossom twobabymom_ taze fasulye - pilav -cacık yapmayı düşünüyorum birde karpuz kavun keseriz yanına kızımada kıymalı bulgur pilavı yapayım diyorum taze fasulyeden de veririm yanınada ayran veririm tamam🫠🥰 yarına da evde kabak var patlıcan var belki patlıcan oturtma yada kabakla patlıcanla bi sulu yemek falan olabilir daha karar vermedim😅