pelsa Kızlar selammmm. Kızımın ellerinde görselde paylaştığım sivilce tarzı şeyler çıktı bi bakar mısınız bişey mi ısırdı yoksa sıcaktan mıdır
dilemma Baska bir yerinde var mi ? sinek veya bocek isirigina benziyor.Sadece su ile yika ve serin tut
pelsa dilemma saçının alnına yakın yerlerinde var ama onlar daha minik bunlar gibi değil bende öyle düşündüm el ayak mıdır acaba diye tedirgin oldum 2-3 gündür böyle bir taneydi sonra 2 oldu ama genel keyfi yerinde endişelenmeye basladım
dilemma pelsa Onlar isiliktir muhtemelen.Eger yayginlasirsa bi doktora gorunursun canim cok gecmis olsun
Mavigokyuzu pelsa el ayak olsa 1 günde el ayak ağız çevresi popo çevresinde farkedililir seviyede artardi. Ben böcek ısırığı gibi düşündüm. Yapısından ve yerinden ötürü isilik olduğunu düşünmüyorum.
pelsa Mavigokyuzu çok fazla terleyen bir bebek sıcaktan da olmuş olabilir mi. Saçları da yeni uzadı terliyor sürekli kulağında var bitane kepce kısmında. Bacağının arkasında var bitane.
Mavigokyuzu pelsa el ayak değil bu şekilde olmaz, isilik de yapı olarak daha küçük ve yağlı bölgelerde olur. Sizinki böcek ısırığı gibi