Masallmoms Merhaba kızım 3 hafta önce bağırsak enfeksiyonu geçirdi ara ara karnım ağrıyor diyor gece uyku saati gelince zaten kabız bi çocuk doğduğundan beri. Benzer durumlar yaşayan var mı
Gokturkmom Masallmoms sürekli kabızlık durumu varsa çölyak açısından değerlendirildi mi acaba çocuğunuz
dondurmamkaymak Masallmoms 2 buçuk yaşında kızım 4 - 5 gündür ara ara karnım ağrıyor diyor ama ağlama tepki vs yok öylesine mi söylüyor gerçek mi anlamadım sizinkinde ağlama var mı
deniztalta inanirmisin geçen sene bardak mide enfeksiyonundAn sonra çölyak olduğunu öğrendim . probiyotik kullan dut çayı içir karnını çörek otu yağı ile ovabilirsin
Masallmoms dondurmamkaymak ağlamıyor mızıklanıyor karnım ağrıyor diyor ama akşam vaktimde söyleyince ağlıyor uyumamak için mi gaz mı var çözemedim
EzgiFatihKerem Masallmoms merhaba durumunuz ne oldu acaba bizimde böyle probiyotik den sonra daha çok ağrı oldu sanırım bizimde
Masallmoms EzgiFatihKerem probiyotik kullanıyorduk biz de onu tamamen bıraktım fark etti bazen diyor ama kaka yapıyor bu normal zaten
Masallmoms EzgiFatihKerem adenovirüs olmuştu onun tam iyileşmesi 15 gün demişti doktor.probiyotiiw devam ediyorken de bazen ağrıyor diyordu probiyotiği bıraktık