metemom_ oylesinebiri__ altına hafif bir yastık koyup dene canım dümdüz kalkmaz mesela benim oğlum yüzüstü dönüyor öyle oturuyor direkt kalkamaz
kubrakaradumann oylesinebiri__ emeklemeyi her bebek yapmak zorunda değilmiş zaten direk emeklemeden yürüyebilir de ama yattığı yerden kalkması için bi götürün isterseniz gerçi her bebekte farklıdır
oylesinebiri__ kubrakaradumann evet biliyorum babası da emeklemeden direk kalkıp yürümüş yarın götürücem doktora
metemom_ oylesinebiri__ canım eline kıyafet askısı al iki eliyle tuttur egzersiz yaptıriki üç günün sonunda hâlâ oturamiyorsa öyle uzmana başvur
badesmommy oylesinebiri__ benimkidr 9 ay 27 günlük daha bugün bir anda kendi kendine oturdu bence acele etmeyin benimki de emeklemşyır emeklemediği için doğrulmayı tam bilmiyorlar yavaş yavaş öğreniyorlar emeklese dönüp kalkmayı bilirdi
oylesinebiri__ metemom_ destekli oturabiliyor sadece yoksa devriliyor kıyafet askisini bi deniyim teşekkür ederim canım 💞
oylesinebiri__ badesmommy evet bende emeklemedigi için doğrulup oturamiyor diye düşünüyorum yinede endişe ediyorum
subrk oylesinebiri__ Yanlız oturmak için emekleme şart değil.Benim kızım yatakta oturur pozisyona geliyordu.7 -7,5 aylık filandı. 9 aylık emekledi. Her bebek emeklemiyor zaten.Ama oturur pozisyona gelebilir