Bir-prens-annesiii Kızlar hamilelere verilen bir yardımmış ne olduğunu bilen veya başvurup alan var mı aranızda
Lalexx Bir-prens-annesiii sigortasız olanlanlara veriliyo o maaş zaten çok az bişey veriyolar iki ayda bir veriyolardı en son iki yıl önce almiştim şimdi bilmiyorum
aptallarsizii Bir-prens-annesiii aşkım uğraşmaya değmez herşeye zam yapıyorlar da gebelik ve çocuk parasına sadaka bile diyemeyeceğimiz bi paracık krş veriyorlar 2 ayda bir 100 tl falan veriyorlar
Bir-prens-annesiii Lalexx sosyal medyada her ay yatırıldığı yazıyor siz nereye başvurmuştunuz her hamileye veriliyor mu
simseklivekalpli Bir-prens-annesiii her hamileye verilmez. Aile bakanlığının belirttiği sartlara uymanız gerekir.
Lalexx Bir-prens-annesiii şimdi öylemi bilmiyorum ama bağlı olduğunuz kaykamlığa gidip bilgi alabilirsiniz.belirli şartları var sigortasız falan
simseklivekalpli Bir-prens-annesiii bakanlığa gidip yaparsınız. Onlar çok çok muhtaç durumdaysaniz yapılır her gebe almıyor tıklanma uğruna çok farklı lansediliyor.
Bir-prens-annesiii aptallarsizii arkadaşım ile ablam hamile bende sosyal medyada böyle bir video görünce faydalansınlar istemiştim