Dedektifgadget Kızım 18 aylık ve ani seslerden korkuyor yani bana koşuyor ve sarılıyor Araba sesi ,kapı çarpma sesi ,ani yüksek sesler genelde yani kafaya taktım şimdi normal mi acaba bazen yüksek sesle konuşuyoruz birde 😭
sessi Dedektifgadget merhaba bu durum geçti mi oğlumda 22 aylık bir haftadır sesli oyuncaklardan bebeklerden korkmaya başladı kulağını kaptıp yastık arkalarına saklanıyor uyurken satıcılar geçtiğinde bağırarak kalkıyor küçükken yapardı ezan sesine geçmişti şimdi yine başladı geçici bir durum mu acaba
Dedektifgadget metemom_ korkuyorum tabibi ne bilim kız paranoyak anne oldum iyice herşeyde anlam arıyorum
metemom_ Dedektifgadget salla gitsin askom bu kadar takarsak tımarhanelik oluruz ani olan herşeyden sen ben nasıl korkuyorsak bebeklerde öyle korkuyor
Dedektifgadget metemom_ anladım canım içimi rahatlattın gerçekten az önce kapıyı sert kapattım biraz korktu yavrum hemen ona üzüldüm bende 🥹🥹❤️🩹 böyle ara ara korkunca sormak istedim sağol
012530 Benim oğlumda böyle 17 aylık zil çaldığında kapı açıldığında falan korkuyor direkt bana koşuyor sıçrıyor bende sizin gibi normal mi acaba diye düşünüyorum
sessi Dedektifgadget bende çok tedirgin oldum ya ne yapmak gerek iki gündür bende korkuyır musun diyorum korkuyorum diyor tetikliyor muyum bilmiyorum oyuna mı çevirdi
Dedektifgadget sessi sesli oyuncakları kaldırın bir süre birde ses duyduğu zaman korkmaması için sakinleştirin . Ben öyle yapıyorum büyüyünce geçer inşallah oyunda yapmış olabilir