glz2 Kızlar bebeğim 1 yaşında dünden beri ateş kusma ishali var bu üçüncü hastanrye gelişimiz ilaç verip yolluyorlar etkisi geçince devam ediyor başına gelen var mı ne yapabiliriz🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Bhr-inci glz2 benim de aynı şekilde canım nasıl oldu bebegin nasıl duzeldi çok panik yapıyorum bebekler hasta olmasa hic keşke
ezgimert Hastanede ne tahlili yaptılar kan, gaita vs. Rota yada noravirüs olabilir onda da virüs kaynaklı hastalıklar olduğu için çok bir şey yapamıyorlar sadece beslenme kesilirse serum veriyorlar geçmiş olsun
glz2 ezgimert hiç bir test yapmadılar ilaö verdiler sadece 20 dk hiç bir şey yedirmedik sonra yedirip kusup kuamayacağını bekledik ateşi de düşünce eve yolladılar sanırsam salgın var her gelen çocukda aynı şikayet vardı
glz2 haticess0 yok normal doktor boğasında hafif enfeksiyon var dedi 4 tane de diş çıkartıyor onun da etkisi var galiba
cerenakcaa 2 gün önce kızımı tam uyuttum bi anda uykusundan kusarak kalktı ve yarım saat içerisinde 4 defa kustu gündüz hiçbir şeyi yoktu acil hastaneye götürdük hastanede tekrar kustu ateş ishal yoktu doktor çocuklarda salgın bağırsak enfeksiyonu hastalığı olduğunu söyledi kusmayı durdurmak için serum takıldı ilaç vs vermedi ishale çevirirse muz patates vs yedirmemi söyledi ertesi gün ateşi bi yükselip bic düştü ama uzun sürmedi kusması da olmadı ateşi de yok şimdilik umarım olmaz size de çok geçmiş olsun
haticee123 Aynı şeyleri yaşıyoruz kusma oldu acile gittik serum takıldı bişey yedirdik kusmadı eve geldik tekrar aynı ishal de oldu Ateş de yükseldi tekrar götürdük tekrar serum sonra üç gün kusmadı durdu ama ishal devam etti bu gece yine kusmaya başladı rotavirüs testi yapıldı temiz çıktı
cerenakcaa haticee123 çok geçmiş olsun benim ertesi gün çok şükür ateşi de uzin süreli devam etmedi ama ishali bi geçiyor bi tekrar oluyor yine kusacak diye aklım çıkıyor çocuklar hasta olunca çok farklı oluyo o 1-2 saat bana bir ömür gibi geldi umarım en kısa zamanda sizin bebeğinizde iyileşir
glz2 Bhr-inci doktorun verdiği ilaçları kullandım canım düzeldi çok şükür ishali devam ediyor ama onuda dişten diye düşünüyorum 4 tane birden patladı ama doktorumuz yine de ishal için ekstra ilaç verdi birdw probiyotik başladı