papatya_17 Kızlar acil yardım istiyorum sizden ablamın düğünü için şöyle bi abiye aldım alırken çok aşırı beğendim içime sinmişti ama nedense şimdi çok yakıştırmıyorum kendime sizce nasıl
Cicektebenimcicekligunlerde papatya_17 Rengi falan güzel aklınızk karıştırmayın bence şal daha abiyemsi olsa makyaj takı topuklu güzel olur
babygirlandcatmom papatya_17 evet çok güzel ama bence sizin fiziğine uçuş uçuş model de çok yakışır güle güle kullanın💗
NariNariKiminYari papatya_17 Kimseye cevap vermeyip hala kızlar yazmanda bi tık garip oldu. Sana fikrini söyleyen insanlara cevap versen zaten üstte kalır postun
Meri-Mel papatya_17 Üstüne güzel bir şal bide topuklu tamam aslında oluru var yani,zaten ne kadar seçenek var ki 😞
talhamamy papatya_17 tek tek herkese cevap vermem mümkün değil Neden sadece 3 kişi yazmış bence verebilirsiniz 😃
NariNariKiminYari papatya_17 sanırsın binlerce yorum yapılmış. Size fikrinizi söyleyen insanlara cevap vermek nezakettendir
uykusuzanne__ papatya_17 niye değil biz size tek tek yazıyoruz ama ne değişiksiniz görende 700 tane yorum var sanar