Alyaerva Kullandığımdan beri cok huysuz bebeğim ve uykuları mahvoldu yarım saat anca uyuyo bi ara je güzel karnı doyar rahat gezerdik gezmeye çıktık allah ağla ağla susmadı. İlacı bıraksam mı çünkü yaygın olmayan yan etkisinde huzursuzluk ve uyuyamama yazıyo
Umutegem Alyaerva ilaci burakmayin doktor kac gun dediyse onu kullanin cunku cok etkili bi ilac. Bizde kullandık ilaci evet huysuzluk oldu ama cocugjm onunla duzeldi gripten
Ask2 Alyaerva 5günden fazla kullanmaman gerekiyor benim kızımada alerji yaptı kestim gribi geçmedi sadece sürekli burnunu çekiyorum bence bırak doktora söyle başka bişey versinn başka ilaçlarda var grip için
Alyaerva Umutegem doktor gün söylemedi canım sana kaç gün dedi o gün telaştan bizde sormadık ilaç yazamam daha 2 buçuk aylık bebek dedi hatta sonra bi baktım reçetede ilaç belki o an biz yanlış anladık
snyck Alyaerva 5 gun sabah aksam veriyorsunuz 5 gunden fazla kullanılmıyor ama günü tamamlamakta önemli
Alyaerva Ask2 burnu tıkanıktı ve öksürük vardı tıkanıklık cok azaldı öksürükte arada bir geliyo bugün 5. Gün bırakıyım bari
Ask2 Alyaerva bırak bence artık canım buhar verseymiş ilaca gerek kalmazdı bende alerji yaptı götürmedim buharla geçirdim sürekli burnunu açıyorm
Umutegem Alyaerva 5. Gun aksamina birakabilirsin canim bizde ole demisti doktor agir bi grip oldugu icin