gamzedzn Arkadaşlar iyi aksamlar öncelikle 22 yaşında anneyim 9 ay 20 günlük bir bebeğim var altta 2 tane dişi var sadece ben yemekleri püre şeklinde veriyorum bazıları yumurta pişirip veriyor nasıl yapıyorsunuz ben boğulur diye korkuyorum
3kedili2bebekli gamzedzn su an taneli parçalı yiyebiliyor olması lazımdı püre hiç yapmamaliydiniz hafif pütürlü başlamanız lazımdı yavaş yavaş pütürlü sonra taneli ve parçalar olarak verin bogulmaz oksurur ogurur atar korkmayın
hazale966 gamzedzn pütürlü gıda verebilirsin ben o aylarda tavuk balık elimle ezip kücük parça veriyordum, yumurtada veriyordum bogulmaz kücük ve yumuşak parçalarda muz vs yiyebilir
ecekrk gamzedzn ben blw yapıyorum kocaman kocaman verdim o damağıyla kopara kopara eze eze yedi hep daha yeni taneli çorbalara geçtik yumurtayı ya haşlayıp verdim ya omlet kendisi tutup yedi yavaş yavaş ufaltmaya başladık verdiklerimizi
ebru0311 gamzedzn dişi olsun olmasın korkmayın benimde bebeğim 9 aylık damakları çok güçlü hiç püre vermedim en balından beri pütürlü veriyorum bulgur pilavı pirinç pilavı pütürlü şeyleri yoğurtla veriyorum daha kolay yutar