gozdegunduz Kızlar Ankara’da yaşayıp çocuğunu belediye kreşine gönderen var mı ? Seneye bebeğim 3 yaş oluyor ve göndermeyi düşünüyorum şu an ne kadar ödüyorsunuz saatleri nasıl neler yapılıyor kaç kişiler ekran olayı nasıl bilgi verir misiniz
1pamuk_ gozdegunduz arkadaşım gonderecekti galiba 4 bin gibi bir ücret demişler tabi ki yerinden yerine değişiklik olabilir
starwomen gozdegunduz Komşumun arkadaşı ile konuştuğumuzda o gönderiyordu 7 bin demişti ama Ankara değil
efelinamoms gozdegunduz göndermek istediğiniz kreşi arayıp bilgi alabilirsiniz benim göndereceğim kreşte istediğiniz saatte bırakıp alabiliyorsunuz tam gün ücreti alınıyor 6.500 tl sabah 8 akşam 5 annenin çalışma zorunluluğu var ben göndereceğim memnun kalan çok kişi var çevremde
Zaman0686 gozdegunduz merhaba bende Ankara çankayadayım kızım gidiyor kreşe belediyenin geçen sene altındağda oturduk orayada gitti bu sene Çankaya geçtik şimdi 1 yıldır burda o kadar güzelki biz 3000 veriyoruz ama eşim belediye personeli normalde 7000 sanırım ama ben özeldense belediye kreşinin imkanları çok çok iyi bence bizim buradaki kreş güzel Çankaya’nın geneli öyle
gozdegunduz efelinamoms ama ben çalışmıyorum bu uygulama çok saçma değil mi yani imkanım sadece belediye kreşine el veriyor
efelinamoms zenginoldum ankara altındağda canım çalışan annelere göre olduğu için getirme alma vs size ait
Zaman0686 gozdegunduz Çankaya da yoktu ama Altındağ belediyesi istemişti bordro ben çalıştığım için sıkıntı olmadı sanah 8.30 bırakıyorum akşm en geç 5.30 almak gerekiyor sabah kahvaltı aralar öğle yemekleri herşeyi çok iyi Çankaya belediyesinin zaten liste atıyorlar aylık etkinlikler yemek listesi
efelinamoms gozdegunduz evet haklısınız hepsi aynı olmayabilir o nedenle arayıp teyit etmenizi öneririm bizim buradaki malesef çalışan anne çocuklarına öncelik veriyor ben bir bebeğim daha olduğu için çalışamam ama eşim sigortamı ödediği için çalışan gözüküyorum kendisi esnaf o nedenle benimkini ödüyor dilerseniz sizde böyle birşey yapabilirsiniz
Caglamm gozdegunduz selam ben Ankara da yaşıyorum ve bu ay ilk kez belediye kreşine başlayacak hatta yarın.